Butonelele cred ca trebuiau amplasate undeva unde sa nu fie nevoie sa te apoeci si sa fie si putin estetic... acolo parca sunt prea butucasoase ... + plasticul fiind in 2 culori nu arata asa bine ... ai putea sa incerci sa vopsesti toate plasticele in o culoare (cred ca negru ar arata frumos) ......
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
da pe acolo stau
ce mai urmeaza la masinuta?
Comment
-
pai ce sa mai urmeze, azi am facut rost de o bara spate ph2, am cele 2 eleroane, un portbagaj clean daca ma ajuta nenea Viorel ZIA, o bara de MCV fata si cam atat. Am nevoie de un vopsitor bun ca sa-mi faca si mie bara si eleroanele, si nu foarte scump. Astept ajutorul colegilor !!! Respect !!!!sigpic
The MVP
Comment
-
Pai nu te ajuta tot Viorel cu vopsitorul? Cu butoanele eu zic ca chiar daca le-ai schimbat cu altele, locul tot incomod este pentru cei din spate + ca daca vrei sa inchizi/deschizi geamurile spate de pe scaunul soferului cred ca-ti va fi si tie tare incomod, e o parere. Abia astept sa vad cum da cu bara de Ph2 pe spate si de MCV pe fata, cu eleroanele si portbagajul clean. Cu butoanele alea sper sa vad si eu la urmatoarea intalnire, poate nu sunt asa incomode caci sunt o idee mai sus decat cele originale.
Comment
-
paparazzi, azi pe Magheru, pe la 12 (desi lipseste stickerul Logan Club, te-am recunoscut )Attached Files
Comment
-
da nenea sorin eu eram, recunoscccc !!!! multumesc pentru foto !!!! intre timp am fost ocupat cu alte treburi : o frantuzoaica micasigpic
The MVP
Comment
-
-
muzica noua ! ! !
ultima achizitie By Kiker : Sare tabla de pe masina !!!!!Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
Astea Mtx Se baga la vanzare. Cine e interesat sa-mi dea un pm si vorbim de pret.sigpic
The MVP
Comment
-
Masina a intrat in service pentru o perioada, va avea un portbagaj nou, probabil clean look , ambele aripi fata indreptate si revopsite, si bara fata vopsita. intre timp masinuta a mai primit o baterie de 80A pentru ca dulapul din portbagaj cere, un player mp3 Pioneer deh 55bt, si un nou set de covorase de interior. Si dupa ce iese din service sper sa-i montez bara spate de ph2 si cele 2 eleroane !!!
am uitat sa adaug parasalor parbriz cu bulinute, tamburi state dati cu grund si vopsiti negri si un set de stopuri fumuri si lacuite ! ! !sigpic
The MVP
Comment
Comment