Frumoase roti :p
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
-
Multumesc Nebunik, jantele le-as pune si maine, dar inca astept anvelopele, am luat azi 2 bucati Bridgestone Potenza 205/45/17 si mai astept sa vina inca 2, mi-a promis omul ca pe 15 martie vine sigur un transport nou, dar as vrea mai devreme, pana sambata sau duminica, acum sa vedem.sigpic
The MVP
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Post...am luat azi 2 bucati Bridgestone Potenza .
adica d'astea?
foooarte misto jantele, sa ai grija de ele! ...astept sa le vaz pe masinuta!Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Ce tocite sunt, nici nu-mi place modelul de cauciucuri, te-au tepuit aia). Glumesc, hai sa o vedem cu jante, ce bine arata in parcare acolo!!
Comment
-
Merci Dada', e cam verzitura cameleoanca , abia astept sa o vad incaltata de vara, dar uite si tu ca nici vremea nu ma lasa, si nu vreau sa merg cu sania, astept vremea frumoasa.
Pai da pe 205 toate, sau daca aduce ceva mai bun pe 215 le pun pe toate pe 215. De ce intrebi ai tu alta varianta mai una cristi, 205 fata si 215 spate???sigpic
The MVP
Comment
-
Are Dragos cu 215 dar mare diferenta nu e, el asa a nimerit, ori asa ori asa e totuna sa stii, nu-i mare diferenta, eu ma gandeam sa le mai scot pe cele de pe spate un pic inafara, un pic doar, tu ce et ai la ele ?
Aaaaa, si cauciucurile arata bine ? Le-ai luat de-aici ? Pret pe bucata ?9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment