lui chiar ii trebuie la ce are in portbagaj )) mai ales cand are motorul oprit sa nu asculte muzca pana nu i se mai aprinde nici plafoniera )
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
TypeR...
O poza de aproape. Incarca bine alternatorul la 14.3 volti ?Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
Intradevar e un ceas util dar parerea mea si sper sa nu te superi pe mine este ca mai bine il pune-ai pe stalp.
Sunt adaptoare universale pentru un singur ceas.
Dar acum mai cere unu si in aeratorul celalalt eventual o presiune a uleiului.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Deci e un fel de AFR al electronicii, este foarte interesant si util pentru tine. Te-am vazut ieri in 20 MVP, patruj' la ora. Hai sa te vedem si cu jantele puse!!
Comment
-
p55bt
Poze cu playerul Pioneer 55bt si marele consumator de curent pentru care am montat voltmetrul ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Te-am vazut azi intre centura si Popesti - Leordeni, ne-am intersectat pe la 15:30. Cum ma uitam eu asa dupa gropi, te-am vazut prea tarziu ca sa-ti mai dau flash-uri.
Buna treaba ceasul ala cu voltmetrul. Cat costa o jucarie din asta?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Comment