Multumesc pentru felicitari ! ! ! O sa am si in continuare mare grije de jante, si de masina ! ! ! Gata cosmine le-am oprit, nu o mai spal cu ele aprinse :P ! ! !
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Multumesc doamna (alias dada') si domnilor (toti ceilalti "care este") pentru aprecieri si felicitari ! ! ! Momentan masina va ramane cum o vedeti, vine frigul, cash nu prea mai este, o sa ma axez pe mici retusuri care nu vor fi foarte vizibile. Trebuie sa refac iluminatul la consola centrala si brichete, sa-mi montez xenon pe faza scutra si proiectoare, sa reglez mai bine farurile, sa elimin un "brum" pe instalatia audio sa colantez bara spate unde este crapata vopseaua si alte "nimice".
Voi continua sa postez poze, si astept sugesti ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Nu am reusit nici distributia sa o schimb, daca nu am avut masina acasa 3 saptamani, poate o face si pe aia ca sa stau linistit. Am curea de distributie + rola cosmine, ce imi mai trebuie ? pompa de apa si curea de accesorii?? Si mai trebuie sa-mi schimb si filtrul de polen ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
pompa de apa schimb`o doar daca asta dupa masina are urme de scursuri.
cureaua de accesori o schimbi ca sa fie bine , sa le schimbi toate o data...nu crapa dar e bine schimbata.
si chiar daca crapa nu iti mai functioneste AC , alternator...
Comment
Comment