Nu mah ...ca doar nu e programata ....dar exista posibilitatea asta .....si ca sa nu mai ai batai de cap o inlocuiesti
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
da deci s-a notat, eu ma gandeam la fel ca si fof-ul sa schimb doar curelele, din moment ce pompa nu pierde nimic, asa zicea parca si dan gutu, ca pe la 100-120 de mii este recomandat sa schimbi pompa de apa. O sa vedem, mai e timp am doar 49.000 km la bord. Mecanicul mereu pregatit (cosmin) si piesele in portbagaj ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
foarte rar pompele pentru modelele dupa 2007 se intampla sa nu curga... nu o schimbi acum si in 5 mii se duce pompa ... ce faci ? pentru 1 mil platesti 1 distributie care acum o ai gratis si te-ai scutit de 2 milioane ? Alegerea iti apartine !
Apropo .. am stationat ieri in fata masinii tale 5 minute si vreau sa-ti zic... CHIAR ARATA BINE JANTELE ..bravo
Comment
-
mvp-ule eu am 125.000km ...si pompa de apa nu am schimbat-o ...masina este din noiembrie 2007
acum depinde si de noroc ... bafta !
Comment
-
-
Felicitari pentru campionat MVP-ule.Eu la 90000km am schimbat pompa de apa ca pierdea antigel pe la garnitura masina mea e din 2004 totusi mi se pare prea devreme sa o schimbi la 40 si cv de mii cat ai zis tu ca ai dar cum au mai zis si alti colegi depinde de noroc unele tin mai mult altele mai putin.Bafta!!!
Comment
-
cristi cred ca stiu cand am trecut pe lanca tine, veneam de la brasov si mergeam spre sibiu-valcea, m-ai observat, erai in directia opusa nu?? oricum ma bucur ca ti-am atras atentia si imi pare rau ca nu am putut sa opresc sa stat la un pahar de vorba. Merci alex pentru info ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
asteptam poze ! ... se vede mai bine cu xenon ...decat stok?
Comment
-
Deci acum am venit din oras, si se vede super bine cu xenon, mor de ele, sunt belea, poze nu am reusit sa fac dar dupa ce voi spala masinutza bag un set de poze ! ! ! Cand mai am ceva banuti de cheltuit o sa montez un set si pe proiectoare, dar pentru siguranta celor din trafic o sa le reglez sa bata cat mai jos, sa nu deranjeze prea rau, pentru ca intentionez sa pun 8000k.sigpic
The MVP
Comment
Comment