jantele alea arata mult mai bine in realitate... ca toata masina de altfel...
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
deci arata suuper tare masina ... felicitari !
Bad boy-ul ii mai lipseste
Comment
-
Multumesc pentru toate cuvintele bune ! ! ! Sa stii pnf-ule ca eram foarte hotarat sa-i fac bad boy, la ghetto nu prea este loc, si in alta parte nu-l fac, dar zic eu ca si asa fara arata bine si e simpla, o sa ii vopsesc toate plasticele la culoare si vedem cum arata asa!!!!sigpic
The MVP
Comment
-
Merci Don ! ! ! Am nevoie si eu de un vopsitor bun prin zona mea, berceni de preferat, pentru ca am constatat ca au inceput bandourile sa se exfolieze, si am de gand sa vopsesc toate lelementele la culoare : bandourii, oglinzile, aparatorile pentru marginea aripilor, manerele, si plasticele de la parbriz. Cine site un vopsitor de incredere sa imi spuna si mie. In rest masina e pe summer mode, curata, cu tapiteria scaunelor fata facuta ca era dezastru de murdara si cam atat ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Volan???
ma bate gandul sa schimb volanul, ca s-a cam tocit si deteriorat, am gasit un megane hatchback 2003 la dezmembrat cu volanul pe dreapta, are cineva idee daca merge montat la noi la logan fara adaptari? multumesc anticipat ! ! !Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postma bate gandul sa schimb volanul, ca s-a cam tocit si deteriorat, am gasit un megane hatchback 2003 la dezmembrat cu volanul pe dreapta, are cineva idee daca merge montat la noi la logan fara adaptari? multumesc anticipat ! ! !
Comment
Comment