If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Deci ieri masina a primit o tratatie regeasca :
- schimbat amortizoarele de fabrica pe ulei(5 ani) stresate de H&R-uri cu unele noi Monroe Black pe gaz, la care am pastrat protectia de praf si piulita originala (intacte).
- schimbat Flanse Amortizor (se cam turtisera cele din fabrica ),
- schimbat discuri pline 238mm cu Brembo ventilate 260mm, Placute frana TRW Heavy Metals Free si bineinteles etrieri originali de VAN pe care i-am vopsit negri .
Ca impresie rotile apasa bine pe asfalt acum, dar se pare ca s-a mai ridicat 1 cm de la sol (probabil pana se aseaza si ele), frana e belea, nu se mai inmoaie pedala si tine mult mai bine (am schimbat si tot lichidul de frana DOT 4). Dupa stresul pe care l-au suportat franele la Mioveni va pun cateva poze cu ce au patit placutele mele vechi !!!
De curiozitate am cantarit etrieri si discurile :
Etrieri Stock = 3,7 kg / Etrieri VAN = 4,2 kg
Discuri Pline 238 mm = 3,6 kg / Discuri Brembo ventilate 260 mm = 5,5 kg
se pare ca te-ai hotarat pana la urma sa nu le mai ti prin casa si sa le pui pe masina. super !
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
@grecu - merci mult mister !!!
@evali - merci mult, fara tine nu faceam nimic, merci de piese
@cosmin - da nenea cam de un an juma tin etrieri aia pe la boxa pe la subsol, da s-a meritat !!! Aerisire am facut, chiar mai mult, am schimbat tot lichidul, ca al meu era negru, am pus dot4 si aerisire in x . e ok asa?
@canto merci mult, stiu ca sunt dator cu o auditie , cat despe eleron l-am dat jos, il pregatesc mai bine si vedem unde il montam poate ma ajutati voi !!!
@razvan- sa fie primit mister, sper sa ne intalnim si la alte regionale Respect !!!
Merci mult Mister Razvan, asa este, cam de nerecunoscut , dar toate astea au fost posibile numai cu ajutorul baietilor de pe forum !!!
Geo un "dildau individios" ce sa-i ceri, oricum respectele mele nepoate !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment