If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Uite o critica din partea mea
Etrierii ar fi trebuit dati jos inainte de vopsire, sau macar o izolare a discului.
In rest, nimic de criticat. Ai o masina frumoasa si ingrijita.
Multa bafta.
Deci la capitolul muzica esti VIS ... Wooferul e foarte bun ... Chiar prea puternic pentru un Logan ( eu l-am pus pe un Cielo si e criminal cum se aude ) ... Dar foarte desteapta treaba cu sistemul de pe spate ... Asta chiar o sa tin minte . Foarte buna alegere la capitolul AUDIO indiferent ce spune lumea de MTX.
Ce HeadUnit ai ... Alpine presupun :P ? Sistemul de pe spate e MTX THS652 ? sau THS602 ?
LE: HU ai Pioneer DEH-3000MP ... tare sunt curios cum se aude ... cand vi pe la o intalnire ... sa-l aud si eu
@radu - e o poza acolo cu etrierul si spreyul Dupli Color - Brake cliper (special pentru etriere si rezistent la temperaturi mari)
@silviu - merci mister pentru apreciere , sistemul spate e THS652, si eu zic ca se aude decent pentru un logan, plus de asta in fiecare usa am pus un strat de burete de 20mm si pe usile din fata inca un strat de 2mm de folie de poliester. Promit ca incerc sa ajung la intalniri, macar acum cat sunt in concediu.
M-au dus ieftin, 68 ron, si montajul se face mult mai usor decat in cazul in care as fii schimbat si computerul de bort, este o simpla folie, la ace ar fii o mica problema cu reglatul lor.....Sa vedem acum
Multumesc Speed, e un loc unicat pentru twetere, dar pentru cine mai vrea sa-si monteze asa ceva as mai avea cateva ideii, deci daca vreti va pot da o idee. Respect.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment