Ce frumoasa esti in seara astaaaaaaaaa.....
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
-
Frumos domne'. Bravo. Apropo, ca tot ai avut date jos farurile..astea au un reglaj orizontal pt oglinda?! Ca am schimbat faru stanga (in service dacia-original) si, sa vezi bucurie seara...raza farului stanga bate peste raza farului din dreapta. CUM ? Nu stiu...Daca privesti masina din fata...si te uiti la oglinda farului de la sofer se observa ca nu e dreapta..asa...ca si cum ar fi dereglata, comparativ cu faru dreapta. Scuzati romanul dar, intreb si eu lumea care a desfacut faru, si poate sa ma ajute cu un sfat, ceva.
Sa iti lumineze calea multi km de acum inainte, colegu' !!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
arata bine cu lupele alea, bad boy daca ii faci fa-l cat sa iti acopere bandoul de sus , zic ca e suficient
Comment
-
@andrei - merci mult pentru apreciere ! ! Stiu ca multi nu au observat, dar farurile au 2 reglaje : sus-jus cel care se regleaza cu imbusul; stanga-dreapra se regleaza manual cu mana din tija alba din spatele farului !!! Asa ca incearca de acolo !!!
@HMV - cu siguranta daca voi face bad, va fii unul subtil maxim pana la locul unde era primul bandau nichelat !!!sigpic
The MVP
Comment
-
Merci Cipriane pentru apreciere !!!!
Da Manolo, cu siguranta o sa facem o comparatie, cat mai curand sper, ca am cam chiulit vara asta de la intalniri recunosc. Si la tine am vazut farurile si sunt interesante cu sticla vopsita la culoarea masini, sa urci poze mai clare sa vedem si noi !!! Respect !!!sigpic
The MVP
Comment
-
M V P -ul a ajuns la onorabila varsta de 60.000 km in 6 ani si jumatate ! ! ! Si deja am achizitionat ulei pentru cutia de viteze Valvoline Durablend 75w80 GL-4 3 litri, Mobil Super 3000 5w40 full sintetic pentru motor si restul de consumabile + Amortizoare Spate Monroe Gas.
De marti cred ca masina va intra pe mana lui Mihai de la Ghetto Tuning pentru niste modificari :P ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Gata, de aseara masina este la Ghetto, abia astept sa o vad terminata !!!
Da alex, asa este, putini km, dar atata merg eu cu loganul, mai am si alta masina care pe deasupra este si diesel, asta e doar pentru hobby-ul meu deja ! ! !
Merci mult andrei, se stie, la detalii o sa fiu foarte atent !!!!!
Multumesc mult Bogdane !!!!!!! Respect !!!!!sigpic
The MVP
Comment
Comment