Sa-l folosesti cu placere!
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Merci Bogdane !!!!! Se aude super, se potriveste perfect cu interiorul, dar graba strica treaba : NU are senzor pentru telecomanda, si se pare ca nu mai voi putea sa folosesc telecomanda de pe volan si cea de pe cotiera. Daca e cineva interesat de ele si ofera un pret decent, le vand ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
-
-
interfata OBD !!!
Are cine va idee, interfata OBD din poza este potrivia pentru loganul nostru?? scrie pe ea asa : Multi-Potocol, EOBD, OBD, CAND, OBD 2.Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
MVp , ma scuzi , dar vad ca te agiti tare rau cu mufaraia asta obd ) . Te duci la cine vinde cu un laptop si o testezi pe masina . Aia din poza de mai sus este a colegului TheSting de pe ********* , in principiu ar fi ok , nu vad de ce sa nu iti mearga , dar stiu ca stingu zicea ca nu are cd-ul la ea si care doar mufa
Comment
-
Noutatii pe 2013 ! ! !
Nu stam deloc in 2013 !!! Azi s-a montat si stopul pe frana "lexus style" marca DRAGMAN, maestrul in leduri ! ! ! Se vede belea, 100 de cristale rosiiiiiiiiiii ! ! !
Maine soseste si volanul de ph2 pe care cred ca-l voi monta dupa ce il voi imbraca in piele ! ! ! Am mai primit si polita spate pentru modelul cu 2 centuri (ca sa nu mai am bulbul acela format de a 3-a centura pe care oricum am scos-o) de la Cosmin UAU ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Comment