Sa-ti fie de bine MVP-ule!!!sa le folosesti cu placere!
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Bielete antirolui bara stabilizatoare!!!
Asa cum am spus, daca tot a fost cald si bine azi a urmat operatiunea de schimbare a bieletelor antiroliu pentru bara stabilizatoare ! ! ! Piesele au fost achizitionate de la DaciaShop si sunt Febi fabricate in Germania, operatinunea a durat in jur de 1h si 30 minute si zic eu ca a meritat efortul, si se vede si in poze uzura acestor bielete dupa aproape 5 ani de exploatare intensa ! ! !Attached Files- Image0314.jpg (71.6 KB, 320 views)
- Image0315.jpg (57.4 KB, 317 views)
- Image0317.jpg (172.5 KB, 313 views)
- Image0318.jpg (148.0 KB, 306 views)
- Image0320.jpg (131.1 KB, 300 views)
- Image0322.jpg (158.3 KB, 173 views)
- Image0323.jpg (142.9 KB, 145 views)
- Image0325.jpg (174.7 KB, 165 views)
- Image0327.jpg (164.2 KB, 170 views)
sigpic
The MVP
Comment
-
dragos, cata, nici nu m-am gandit sa schimb bucsile de pe lonjeroane, le-am verificat vizual si cu o ranguta si nu fac figuri, se vede clar unde a fost buba, asta de pe bascule erau varza si uzate. am facut o tura in jurul blocului si am suit-o in parcare si se pare ca nu mai bate, acum sa vedem in continuare ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
felicitari tu chiar ai avut bafta la mine pe dreapta era rupt surubul - si pe stanga s-a alungit de mai avea 1-2 cm in plus... deci la tine arata chiar ok
Comment
-
cum era zgomotul ? ca si cum ar fii o tabla slabita? ... am si eu un zgomot la articulatii si daia inteb ...salutare !
Comment
-
A venit si la mine Mosu' ! ! !
A venit cu ceva zile intarziere si la MVP-ul meu Mos Nicolae , multumesc pe aceasta cale lui Florin DNF pentru promtitudine si marfa de calitate ! ! ! Am montat-o provizoriu, cu niste adaptoare speciale pentru maciulie, de le ultimele 2 maciuli avute, sta destul de ferm, dar voi urma modelul colegilor Canto, Dragman si cine mai are si o voi lipi cu poxipol. In poze se mai vede si lucrarea facuta de Dragman la butoanele de la ventilatie si la butonul de avarie ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Merci mult Jelly, ce spirit de observatie ai ! ! ! Cea de a 2-a bricheta are in primul rand rol estetic, si cum eu nu sunt adeptul acelor multiplicatoare de prize auto pentru ca sunt voluminoase si incomode am adoptat aceasta solutie. Intr-o bricheta sta incarcatorul de telefon si in a 2-a detectorul de radar cand ies afara din oras ! ! ! In viitor ma gandeam sa montez o a 3-a bricheta, sunt 2 variante : ori in portbagaj pentru lada frigorifica electrica(cum am vazut la multe masini destepte si mai putin destepte) sau in spate pentru pasageri, deasupra butoanelor de geamuri electrice spate ! ! !sigpic
The MVP
Comment
Comment