Craciun fericit !
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Cadoul meu de Craciun , ptr tine , este....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
La Multi Ani Logan Club !!!!
Ultimele poze pe anul acesta cu MVP-ul pregatit pentru noul an 2011, care speram sa aduca mai multe ca anul asta( care totusi a fost bunnnnnn, am reusit sa o schimb radical, bara fata mcv, faruri angel cu xenon, stopuri led, eleron luneta, bara spate ph2 si bineinteles JANTELE TSW FREEZE 17"), imi propun sa imi fac urmatoarele:
-Bad Boy Look
-Xenon in proiectoare 8000k
-Distributia pe care am castigat-o la Sibiu (multumesc lui Bolo, Sibianul si Bezme pentru ea)
-Noile frane de van, ca tot am aproape toate piesele si e pacat sa nu profit...
-Vopsit complet toate reperele ramase negre
Acum sa vedem ce o sa realizez si ce nu o sa reusesc ! ! ! Va doresc un an nou fericit si toate cele bune alaturi de cei dragi si de Logan Club ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
ce bine arata ... bafta in ce ti-ai propus ! ...la multi ani! pe anul 2011
Comment
-
Vezi ca pe partea de unde ai facut poza, in stanga ta era Nova aia "aranjata" de Distrigaz). La anul va fi mai maxima decat acum, sa te ajute Dumnezeu Victor!! La multi ani!!
Comment
-
Picsss ! ! !
Cateva poze mai vechi si nepostate , in mai multe ipostaze ! ! ! Cu planetara la service, cand s-a bulit burduful, la spalatorie, cu MVP-ul ala mic din Valcea la Poli, si alte alea ! ! !sigpic
The MVP
Comment
Comment