- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placerea ar fi de partea mea

Comment

• sarbatori fericite MVP-ule si un an nou plin de realizari si bucurii !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Data viitoare sa intorci cheia invers. Ma streseaza cand sta asa. Pentru mine si pentru tata a devenit ca un fel de tic, sa intoarcem cheia cu gaura aia in jos. Frumoasa masina! Imi place foarte mult, bravo !!!!

Comment

• g3, g5, g8?

Farurile de pe masina s-au vandut , imi pare rau ca dadeau bine pe masina, dar asta este, trecem la nivelul urmator, Alex sa le aprinzi cu placere !!!
          Acum vreau sa trec si eu la lupe bi-xenon si nu sunt hotarat ce sa iau, as vrea ceva gen G5 mai mari, cu angel ccfl alb si devil eyes rosu daca gasesc, daca nu merg pe G3 sau G8 de preferat fara DRL, sau cel putin nu o sa-l alimentez.
          Astept parerile voastre si sfaturile ca sa stiu spre ce sa ma orientez. Respect !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

• N-ai pentru ce, macar au ramas in club si nah...tot pe un cameleon nu prea diferit de al tau.Recomanda-mi un service unde sa reglam farurile sau daca putem face noi asta....sa stabilum o zii.Astept raspunsul tau pe PM !

p.s. cu cat mai repede cu atat mai bine!
            Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• multa lume zice ca nu incap in far lupele g5 ca sunt prea lungi si lovesc sticla... acum nu stiu ce sa zic... eu nu am vazut montate.
              azi am achizitionat si eu un set de lupe doar ca g1...
              calul de dar nu se cauta la dinti :d...
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• deci manule nu o sa mai fie ochioasa, o sa fie bulbucata acum
                mc_alienu: are cineva pe forum g5 montate

Comment

• alexutzuu din pitesti are lupe G5 montate, iar din cate am aflat doar lupele G8 au devil eyes. Am incredere ca o sa faci ceva frumos
                  AG 65 V M C

Comment

• G8 ma gandeam sa iau eu dar m-am razgandit pentru ca gasesc doar cu prindere universala ... G3 sau G5, e alegerea ta!
                    sigpic

Comment

• @madu - merci madu, se stie ca trrebuie sa iasa ceva frumos, pacat ca 90% nu o sa gasesc si cu devil eyes
                      @alex - da mister macar de atat ma bucur, ca au ramas in club. Respect !!!
                      @Geo - pe draku bulbucata, o sa fie hidoasa :P !!!
                      @mc_alienu - da mister stiu ca are alexutzu de la pitesti, mai vorbesc cu el si ma decid
                      @cata - pai g3 sau g5 ramane, mai ar fii o varianta cu Morimoto D2S....
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• manule ia in considerare ce ti`am spus in pm .
                        eu tot la parerea mea raman , g3 , vezi ca serban tot cu bec d2s

Comment

• Si eu tot G3. Tot la Serban le-am facut !
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Si eu tot G3 am de la Serban si sunt ok ...G5 sunt cam prea mari zic eu pentru farul de Logan ....nu cred ca sunt probleme cu ele doar ca arata un pic ciudat
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• g3 cum ti-am spus si pe mess, dar ia-ti cu balast slim !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google