ahamm, gata stiu masina, era parcata in fata la restaurant ;) !!! Respect !!!!
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
sal!am vb cu nenea mecanicu ca am fost sa fac revizia la cazan si mia spus ca serviceul se afla in popesti leordeni pana in sectia de politie pe partea stanga.se numeste NRG si cica ar suda orice.mai zicea baiatu asta ca te-ar costa in jur de 50lei.acum tu stii ce faci o sudezi sau o schimbi.
Comment
-
Daca tot a venit caldura si vremea buna de stat afara s-a mai lucrat la MVP :
-Sudat conducta de AC, apropo merci MRS78 pentru pont, acum ramane sa o montez si sa umplu instalatia cu freon sa vedem cum e treaba
-Montat termometru sub consola centrala in prelungirea de bord, poze in curand !!!
-Pe drum un filtru de aer K&N + Kit Curatare, modelul pentru cutia originala, direct din U.S.A (mult mai ieftin, am rude acolo, nu platesc transportul, cam astea ar fi avantajele. Pacat ca nu prea se gasesc multe pentru 1.6 mpi la americani )sigpic
The MVP
Comment
-
bravo domnu' spor la treaba iti dau de veste cu farurileInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Da sef Cosmin, pana la urma i-am dat de cap, dar stii cum sunt eu ma informez inainte pentru orice lucru mare sau marunt ! ! ! Eu zic ca a iesit bine !!! Multi ziceau ca nu trebuia sa tai mufa originala de la proiectoare, eu oricum nu am de gand sa o vand si nici sa-i pun la loc halogenul, asa ca mai bine am facut legaturile direct si bine izolate, si mufa oricum o am cu 10 cm de fir pentru orice eventualitate !!!!sigpic
The MVP
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View PostDa sef Cosmin, pana la urma i-am dat de cap, dar stii cum sunt eu ma informez inainte pentru orice lucru mare sau marunt ! ! ! Eu zic ca a iesit bine !!! Multi ziceau ca nu trebuia sa tai mufa originala de la proiectoare, eu oricum nu am de gand sa o vand si nici sa-i pun la loc halogenul, asa ca mai bine am facut legaturile direct si bine izolate, si mufa oricum o am cu 10 cm de fir pentru orice eventualitate !!!!stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
K&n !!!
A aterizat si noul filtru de aer K&N !!! Respiram aer de primavara !!!sigpic
The MVP
Comment
-
sa fie primit ! ... l-ai montat ?
Comment
Comment