Buna ziua,masina este un LOGAN 1.5 DCI din luna 10.2007 pe vremea acea aveam 16 ani,masina a fost condusa de mama pana la 10 000 KM,iar pana la cei 46 000 actuali am conduso eu de la varsta de 18 ani cand am luat si permisul,pana acum cateva luni de cand frecventez acest forum,nu am avut de cand sa aduc ceva imbunatatiri,ci sa fac cumva sa o vand si sa imi iau altceva,dar vazand aici ce au reusit unii dintre voi,mi-am schimbat parerea,iar de doua luni de zile am inceput sa ii aduc imbunatatiri.
Imbunatatiri exterior :
- Geamuri fumurii in limita legala si parasolar.
- Folie pe stopuri si pe embleme
- Jante aliaj pe 15" ( urmeaza sa le montez in zilele ce urmeaza)
Imbunatatiri interior (sistem audio) :
- sistem audio Focal Acces (pe fata) amplificat cu sony xplod pe 2 canale.
- subwoofer Sony xplod 300 RMS (urmeaza un upgrade) amplificat cu un mac audio (280 RMS)
- player : ALPINE 9835
Pe viitor am de gand sa schimb suspensiile cu unele sport.
Pentru saptamana viitoare as avea in plan sa ii schimb culoarea masinii care momentan este BLUE MARIN,sincer sa fiu nu stiu ce culoare sa o fac,dar as vrea ceva mai deosebit,astept sugestii din partea voastra ce ar da bine pe masina sa reusesc sa iau o decizie.
Mie greu sa ma decid intre metalizat sau mat,ce sa mai zic de culori imi plac ft multe
Maine atasez si niste poze,astept sfaturi,sugestii,critici ... orice ma poate ajuta sa aduc noi imbunatatirii masinii.
Multumesc !
Imbunatatiri exterior :
- Geamuri fumurii in limita legala si parasolar.
- Folie pe stopuri si pe embleme
- Jante aliaj pe 15" ( urmeaza sa le montez in zilele ce urmeaza)
Imbunatatiri interior (sistem audio) :
- sistem audio Focal Acces (pe fata) amplificat cu sony xplod pe 2 canale.
- subwoofer Sony xplod 300 RMS (urmeaza un upgrade) amplificat cu un mac audio (280 RMS)
- player : ALPINE 9835
Pe viitor am de gand sa schimb suspensiile cu unele sport.
Pentru saptamana viitoare as avea in plan sa ii schimb culoarea masinii care momentan este BLUE MARIN,sincer sa fiu nu stiu ce culoare sa o fac,dar as vrea ceva mai deosebit,astept sugestii din partea voastra ce ar da bine pe masina sa reusesc sa iau o decizie.
Mie greu sa ma decid intre metalizat sau mat,ce sa mai zic de culori imi plac ft multe
Maine atasez si niste poze,astept sfaturi,sugestii,critici ... orice ma poate ajuta sa aduc noi imbunatatirii masinii.
Multumesc !
Comment