Loganul Meu 1.5 DCI "HD 67 AVA"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul Meu 1.5 DCI "HD 67 AVA"

Buna ziua,masina este un LOGAN 1.5 DCI din luna 10.2007 pe vremea acea aveam 16 ani,masina a fost condusa de mama pana la 10 000 KM,iar pana la cei 46 000 actuali am conduso eu de la varsta de 18 ani cand am luat si permisul,pana acum cateva luni de cand frecventez acest forum,nu am avut de cand sa aduc ceva imbunatatiri,ci sa fac cumva sa o vand si sa imi iau altceva,dar vazand aici ce au reusit unii dintre voi,mi-am schimbat parerea,iar de doua luni de zile am inceput sa ii aduc imbunatatiri.

Imbunatatiri exterior :

- Geamuri fumurii in limita legala si parasolar.
    - Folie pe stopuri si pe embleme
    - Jante aliaj pe 15" ( urmeaza sa le montez in zilele ce urmeaza)

Imbunatatiri interior (sistem audio) :

- sistem audio Focal Acces (pe fata) amplificat cu sony xplod pe 2 canale.
    - subwoofer Sony xplod 300 RMS (urmeaza un upgrade) amplificat cu un mac audio (280 RMS)
    - player : ALPINE 9835

Pe viitor am de gand sa schimb suspensiile cu unele sport.

Pentru saptamana viitoare as avea in plan sa ii schimb culoarea masinii care momentan este BLUE MARIN,sincer sa fiu nu stiu ce culoare sa o fac,dar as vrea ceva mai deosebit,astept sugestii din partea voastra ce ar da bine pe masina sa reusesc sa iau o decizie.
    Mie greu sa ma decid intre metalizat sau mat,ce sa mai zic de culori imi plac ft multe
    Maine atasez si niste poze,astept sfaturi,sugestii,critici ... orice ma poate ajuta sa aduc noi imbunatatirii masinii.

Multumesc !
    Last edited by djryta; 2 November 2011, 22:44.

Salut si bine ai venit la My ride.Ateptam pozele sa ne dam cu parerea.

Comment

Bine ai venit in club , poze,poze,poze si vopseste-o neagra , parerea mea !

Comment

Bine ai venit in club!Asteptam pozele cu bijuteria....

Comment

Originally posted by adil View Post
          Bine ai venit in club , poze,poze,poze si vopseste-o neagra , parerea mea !
          Mai demult tot ma gandeam la negru mat,e o optiune,mat sau metalizat ?

Maine pe zi fac niste poze proaspete,poate reusesc sa ajung sa iau si cauciucuri si sa pun jantele,sunt pe 6.5j,am optat pe 195/60/r15 ar fi probleme? nu ar fi omologate .

Comment

apeleaza la colegii care se pricep la VT, poate te apropie vreo nuanta. Dupa care...rabdare si bani. S-ar putea sa-ti placa o nuanta care COSTA, asa ca.....succes

Comment

bravo, bine ai venit printre noi, spor la modificari cu gust si cat mai unicate si asteptam cateva poze !!!!
              sigpic
              The MVP

Comment

Dupa cum am zis am facut si poze,masina nu e spalata,dar am fost sa pun gume de iarna si nu prea am avut timp
                Attached Files

Comment

ce`mi plac jantele ! simple si frumoase, suspensie sport plus talon mic la jante arata criminal !! bafta !
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Multumesc,astea sunt cauciucuri de iarna,pentru vara cumpar ceva mai frumos,cat despre suspensie,arcuri,sunt deschis si astept ceva propuneri,sugestii,poate niste linkuri pe private,am spus ca vreau sa ii schimb si culoarea,acum sunt si poze cu masina... deci ?

Comment

sall,

Frumoasa masina, e un preferance, nu? De ce vrei sa ii schimbi culoarea, nu iti place asta? Poti incerca sa innegresti cromul de pe bara (eu am acceasi culoare, am si banda cromata,sper sa-mi fac curaj sa o dau jos sau sa o colantez ).
                      Tinc fest !!

Comment

Multumesc,da este un Logan DIESEL Preferance,pai m-am gandit si sa fac spoilerele si oginzile in aceasi culoare cu masina,dar sunt multe loganuri asa si parca as vrea ceva mai special,inca nu m-am hotarat,dar daca imi arata careva o culoare frumoasa ,o poza ceva care sa imi sara in ochi il voi vopsi,vreau sa am senzatia aia de "fluturi in stomac" si nu mai stau pe ganduri

Am hotarat si vreau masina "low" saptamana viitoare ,asa ca am nevoie de indrumarile voastre,eu as fi vrut sa iau niste arcuri,am vazut la multi,dar am inteles ca cu timpul dauneaza la telescoape,etc , acuma daca are cineva bunavointa sa imi explice diferenta dintre arcuri si suspensii,am buget disponibil in jur de 200 de euro,astept niste sugestii.exemple de suspensie sau arcuri in banii astia pentru masina , multumesc anticipat !
                        Last edited by djryta; 4 November 2011, 16:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frumoasa masina. De pe ce masina sunt jantele?
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Multumesc,sunt de pe un Opel corsa modelu nou.

Comment

Ce dimensiune au?
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google