mai multe detalii si poze va pune proprietarul masini
**Bv**-09-**Gmb**
Collapse
X
-
**Bv**-09-**Gmb**
37da5.41%2e pe drumul cel bun8.11%3nu86.49%32Last edited by razvan_boss; 3 November 2011, 21:33.Tags: None
-
Da..ms razvane.. Am si eu un dci de 65 cai ( resoftat),2006 .masinuta are acum 28000 km.astept pareri,sugetii,critici daca este nevoie.o sa atasez cateva poze cu modificarile care le-am adus pana acum: dungile logan cup capota plafon si porbagaj.Pe laterale am pus modelul de la megane putin modificat.paravanturi heko.pleoape.xenon pe proiectoare.(urmeaza si pe faruri).proiectoare nr faza lunga.folie geamuri omologata.difuzor bara spate. La interior...am schimbat culoare ceasurilor.folie de carbon pe consola si aeratoare.cotiera.neoane albastre.mp3 panasonic boxe ovale spate sony.subwoofer si statie. Momentan cam atat.o sa las pozele sa vorbeasca.Attached Files- DSC00352.jpg (105.4 KB, 382 views)
- DSC00363.jpg (102.3 KB, 389 views)
- DSC00364.jpg (126.2 KB, 380 views)
- Poz@ d@ny(438).jpg (70.4 KB, 364 views)
- DSC08688.jpg (39.3 KB, 357 views)
- Poz@ d@ny(480).jpg (97.2 KB, 214 views)
- Poz@ d@ny(475).jpg (115.3 KB, 216 views)
- DSC00371.jpg (103.9 KB, 203 views)
- Poz@ d@ny(486).jpg (117.8 KB, 229 views)
- Poz@ d@ny(482).jpg (106.8 KB, 245 views)
Comment
-
Daca vrei sa arate a un logan de cupa zboara stikerele inclusiv lateralele (fara cele de cupa ) proiectoarele alea de carciuma , pleoapele , jantele fale la loc negre .
Avem cateva logane de cupa pe forum , rasfoiestele Thread-urile si fati o idee ...
Scuze daca te-am luat cam tare dar cam aste sunt de spus daca vrei un logan de cupa .sigpic
Comment
-
O sa atasez zilele urmatoare si mai multe poze cu modificari.deocamdata v-a puteti face o impresie si puteti incepe cu criticile).stiu ca ar da mult mai bn daca as avea suspensie sport dar pe drumurile noastre...asteot parerile voastre
Comment
-
logan-ul de cupa trebuie neaparat sa aibe:
1.stickere cu sparco, apexi, eibach, NOS, greddy, brembo si oz (ai ceva din astea pe masina? in afara de tablele albe)
2.suspensie de camion cu constanta de elasticitate de barca
3.anvelope rally cup kormoran
4. neaparat pleoape negre
5. stopuri smoked
6. un nume de scena pe masura **Bv**-09-**Gmb**logan Cup Replica ;)**
citez pe felix: Scuze daca te-am luat cam tare dar cam aste sunt de spus , mai ai multa paine de mancat.Last edited by DeLuXe; 3 November 2011, 22:44.sigpicMy ride
Comment
-
Suspensia sport nu o coboara asa mult sa nu o mai poti folosi. Gandeste-te la cei care au din fabrica masinile mai joase, si circula fara probleme. Bine, nu prin toate santurile si dealurile, dar pe drumuri nu ai probleme. Si cum au zis si altii, da jos stickerele cu brand-uri, proiectoarele si cauta ceva jante rally.
Bafta!sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
nu am tinut neaparat sa arate ca cel de cupa.am luat doar modelul de dungi de pe mijloc de la cel de cupa.atat.multumesc pentru parerile voastre
stopurile sunt facute cu lac.o sa le schimb cu unele pe leduri.
Comment
-
Il poti face de "macadam" daca tot iti place asa inalta. Insa mai scoate din pleoape, si din stickere. Poate pui ceva mai simpatic, eventual o reclama gratuita catre Motul sau ce marca iti place tie.
Evita stopurile cu leduri: ori la bal ori in drum spre spital
Comment
-
Cere o modificare a tiltului, te rog, ne jignesti grav.
NU are nimic masina asta ca sa semene cu acel LoganCup la care faci referire. Stickerul de pe capota este stramb taiat, cele din laterale sunt mult prea mici, iar alea de pe usi... nu cred ca e cazul sa zic ca nimic de acolo nu e prezent pe masina ta (Greedy, Sparco, etc)
Din punctul meu de vedere asta este o biata masina care a avut ghinionul sa dea peste un proprietar mult prea zelos, genul de zeu in sat, caruia ii place sa insire tot Vitanul pe un troc de 15 cai.
Scuze ca am intrat cam tare, dar... e prea de tot.
Mergi in martie la Raliul Brasovului si uita-te cu atentie la masini, le poti vizita in parcul de asistenta. Fa-ti o idee despre ce inseamna cu adevarat o masina de Cupa Dacia.
Comment
Comment