ti-am vazut loganu' la t 10 acu cateva zile.... nu o inmatriculezi ?
GZY-ul Meu
Collapse
X
-
Deocamdata nu. Oricum trebuie s-o inmatriculez pe VS, pentru ca sunt din Husi.Si e foiala, pe la RAR la Vaslui, pe la primarii, trebuie sa platesc amenzi, etc.Asa o mai las un poco cu nr de AG.Sunt undercover
NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!
Comment
-
Niste poze cu noul bord al lulutzei.Multumiri lui Ciprian Agache
Comment
-
salutare domnu ciprian...ce faci mai aici..ti-ai luat si tu logan? am ramas surprins cand te-am vazut intr-o poza la o intalnire din iasi...ma bucur pt tine...sa il stapanesti sanatos si fara probleme....si cat mai putine mostre bagate pe ea ))
cred ca ti-ai dat seama cine sunt ... transmitele salutari si baietilor de la tehnic0.9 tce SL plus
Comment
-
Pffff...ce praf s-a pus pe topicul meu!
Salut prieteni forumisti. N-am mai postat de mult aici in principal datorita faptului ca n-am avut motive de lauda Anul trecut in urma unui eveniment nefast loganelul meu a iesit ciufulit rau si-a stat saracul pe bara, parasit in service, vreo 8 luni de zile, eu fiind intr-o delegatie peste hotare. Intors pe plaiuri natale si pus pe fapte mari se apuca baiatul sa-si repare lulutza: reparatie accident, antifonat complet exteriorul podelei, vopsitorie totala. Rezultatul se poate vedea.
Si cum s-a trezit in mine "instinctul patern", hai sa nu ma opresc la atat si sa continui transformarea in pasi mici, dar siguri. Prima oprire - lupe bixenon(revin cu poze mai pe seara) pe care cred ca o sa le pun pe masina dupa ce fac itp-ul luna viitoare.
Tot in septembrie, sperand ca mai tine vremea, vreau sa incep capitolul insonorizare+sonorizare.
Si tot asa...pana facem tot ce ne-am propus
Comment
-
Imi cer scuze pt dublu post dar am vrut sa fac un edit
Ca sa vedeti ca totusi nu s-a stat degeaba va supun ochilor celalalt proiect de suflet in care sunt implicat, masina de la licenta, care a suferit un facelift major.
OFF-topic
(trebuia sa apar si eu in ultima poza).Attached Files- P020712_17.090001.JPG (64.1 KB, 276 views)
- P130712_17.410001.jpg (82.3 KB, 146 views)
- P180712_03.060001.jpg (82.3 KB, 138 views)
- P180712_05.110001.jpg (91.5 KB, 139 views)
- P180712_05.190001.jpg (95.8 KB, 144 views)
- 978x1.jpg (552.0 KB, 148 views)
- 978x2.jpg (599.9 KB, 150 views)
- m_furious-racing-team-la-era-shopping-park_1351352949_4.jpg (100.7 KB, 156 views)
Last edited by CiprianR; 2 September 2013, 11:08.
Comment
-
Lupe G3 6000K. Angel eyes tot alb rece ca sa fie in nuanta cu iluminarea bordului. De cand m-am intors in tara vad ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si puna lupe pe xenon. Lucru care nu poate decat sa ma bucure, eu nefiind de-acord cu instalatia HID in far original.
Comment
-
Comment
-
Mersi fain! Pana sa fie "la dunga" mai e de treaba. Dar sper sa fac un progres rapid. Ce-a fost greu a trecut. De-acu o sa fie si mai greu.Le luam pe rand: farurile cu lupa. Am niste oglinzi de origine de MCV/VAN care-s negre si ma gandesc sa le schimb. Ca mi se pare ca nu are nici o pata de culoare, e prea gri perla toata. Oricum pana una alta in capul listei e schimbul de ulei si filtrele.
Comment
-
Si poze cu lupele...
Comment
Comment