Am citit tot topicul (aproape) si tot n-am gasit poze cu lampile vopsite
Loganul GZB
Collapse
X
-
Inca un tuning la rompetrol.Montat distantiere la roti )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu am facut inca poze cu stopurile spate, dar mi-a facut un prieten la raliul de la Deta. Deocamdata asta e tot ce pot sa-ti arat. Cand mai fac poze promit sa le pun aici
Am uitat sa mentionez ca eu si cu Seba le-am vopsit cu rosu, nu cu negruAttached Filessigpic
Comment
-
Inca un tuning "reusit" de rompetrol.Recomand celor care sunt interesati de vopsit stopuri,sa veniti la Gigi...Va rezolva!!!Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Faine rau stopurile,is curios cat dureaza pana se urca unu pe el,sau pana le vinde de buna voiePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment