Prima data trebuie sa stii sa conduci cu 50 km/h dupa aia incepi sa inveti mai multe
Loganul GZB
Collapse
X
-
Si ultimul premiu al GZB-ului: locul 3 la grupa 2 la cupa VSS. Avand in vedere concurenta si conditiile in care am concurat, pot spune ca acest loc 3 pentru mine este aproape ca o victorie. De asemenea va rog sa va dati cu parerea asupra noului look al masinii cu stickerele XMotorSport, echipa din care fac parte.sigpic
Comment
-
Pe 1 este Bogdan Stanoiev, care daca esti pasionat de raliuri sau cunoscator nu ai cum sa nu fi auzit de el, avand in vedere ca are cateva sezoane grele de raliuri nationale in spate si chiar 2 participari in WRC cu Citroen C2R2max. A fost campion sau vicecampion (nu mai tin minte) la cupa Dacia Logan in chiar primul sezon (acum vreo 3 ani), deci ar putea fi chiar si membru LoganClub, nu? . Concurentul de pe 2 este Stanean Bogdan, baiatul se da si el de cativa ani si are un Peugeot GTI, masina ce a participat in vtmsigpic
Comment
-
mareom, nu mai cauta motive.....
Felicitari!
Comment
-
felicitari domnu gigi pentru realizare . o meriti din plin le-ai dat emotii celor din grupa ,i-am vazut eu cum transpira
Comment
-
felicitari arata bestial noul look bafta in continuare si o vorba invatata de la seba blana...
Comment
-
Desi m-am clasat mult mai jos ca tine, a fost o reala placere sa concurez cu voi. Pentru mine ar fi fost mult mai fun sa ma tin in ceafa ta, dar... esti prea mare si nu ajung
Felicitari pentru rezultat, sper sa ne vedem si la urmatoarele concursuri Iti sta bine pe podium, vad ca nu te mai dai jos de pe el de la o vreme...
Comment
Comment