mareom ce dimensiune ai la pneuri? sau poate sa imi spuna cineva care stie sigur! sunt pe 15" din cate observa ochii mei!
Loganul GZB
Collapse
X
-
-
sper sa nu se supere pe mine,ca va raspund.
Gume dimensiune 205/50/R15 si la suspensie,amortizoarele stock care cica la prestige ar fi pe gaz,si arcuri H&RPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ms cristi. eram curios ce elemente au dus la coborarea masinii asa mult. arata beton (armat)! nu cred ca isi mai are rost vreun spoiler, prelungire bara sau praguri ca s-ar putea sa rascheteze asfaltu'! buna treaba mareom ce ai facut cu masina. ai grija de ea si sa auzim numai de bine!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Totul este exact cum a scris Cristi. Mersi de aprecieri. Referitor la partea cu "sa ai grija de ea", am lovit-o azi la ultimul raliu, dar din fericire nu s-a soldat cu victime pt ca cei care au fost de fata stiu ca putea iesi foarte nasol.Last edited by Seba; 21 February 2008, 16:02.sigpic
Comment
-
imi pare rau pentru cele intamplate mareom. sa speram ca reparatia nu va dura mult si vei reveni cu "gzb-ul" pe soselele patriei noastre! se putea intampla oricui, acum s-a intamplat asta e, bine ca ai scapat teafar si nu au fost victime, ca in rest sunt fiare se indreapta, dar o viata sau rani nu prea! sa auzim numai de bine!
Originally posted by mareomdar din fericire nu s-a soldat cu victime pt ca cei care au fost de fata stiu ca putea iesi foarte nasol.Last edited by yoz13; 9 December 2007, 02:18.Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by yoz13ms cristi. eram curios ce elemente au dus la coborarea masinii asa mult. arata beton (armat)!
O sa incerc sa obtin acelasi efect si la a mea,dar la vara cu gume pe 45 ...
acu am 16 si 65 de iarnaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu o sa incerc mai intai sa imi iau un loganel apoi vedem noi ce ii facem. oricum as incepe cu putin audio daca n-are , arcuri , jenti si in final spoilere! bn si maruntisuri din astea de interior! abia astept ziua in care ma voi urca la volanul noului meu logan! sper sa nu mai fie mult pana atunci! cam offtopic, sorry!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by dani View Postda, masina beton,sofer foarte bun...mi-a zis un amic, Ionut, de tine tine...cand am vazut filmuletele m-am convins...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
frumos loganelul tau,...sta frumos pe sosea...am vazut un film de la streulea cu el, sa il stapinesti sanatos
Comment
-
Originally posted by mareom View PostMersi! Marti il scot din service, in viitorul f apropiat urmeaza kitul de la Dacia pus si pun poze noi cu masina
Comment
Comment