O sa pun cam tot kitul in afara de masca pt ca nu-mi place. Mai bine stock. Nici pragurile nu ma incanta, dar decat fara...In schimb difuzorul spate si eleronul de pe luneta sunt bestiale. In fine, deocamdata astept masina pt ca nu mai suport mersul cu tramvaiul si nici taximetristii tepari
Loganul GZB
Collapse
X
-
Kitu de la dacia e lucrat FFF PROST nu se imbina bine etc , pragurile sunt din 2 bucati, mai bine orienteazate catre o copie bine finisata....
Sau praguri Zender, eleron Zender, capac luneta,difuzor spate dacia...,si fata ce vrei
La arcurile H&R cate spire stau lipite?(pe fata si spate).
Bafta la tunarit...sigpic
Comment
-
De mult n-am mai postat la masina mea. Jantele au ajuns in stare foarte proasta si le-am schimbat cu niste Rial tot pe 15. Poze o sa pun zilele astea ca inca nu am facut. Am schimbat iluminarea bordului (de fapt Seba a facut toata treaba, eu l-am ajutat doar cu privitul)Attached Filessigpic
Comment
-
Ca sa nu existe dubii: mie-mi plac toate Prestige-ele asa ca GZB este pe lista masinilor care-mi plac. Si o nelamurire: si daca arata ca un pom de craciun ce? Mie imi place bradul de craciun frumos iluminat (nu glumesc chiar i-mi plac efectele de lumini daca sunt facute ca lumea).
Mareom ti-ai activat si indicatorii inactivi (centuri, usi deschise)?Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostMareom ti-ai activat si indicatorii inactivi (centuri, usi deschise)?
Originally posted by Lucianitos View PostSuper , atunci ai vopsit si stopurile ???sigpic
Comment
Comment