ce tuning ii mai faci gigi simbata la garaj ?
Loganul GZB
Collapse
X
-
-
Originally posted by mareom View PostNu prea stiu despre ce vorbesti: indicator pt usi deschise au toate Loganele din cate stiu eu (la baza vitezometrului). Cat despre indicator de centura, nu am auzit ca ar exista pe LoganCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Bigman, stai linistit, indicatorul de usi deschise il ai si e functional. n-ai led-ul de centura pe pcb...trebuie trase cabluri pt centuri si montat un led si-o rezistenta. locul exista, e "rerzervat", dar piesele lipsesc. toti producatorii fac asa, orice functie neactivata are si componentele hardware lipsa, pt reducere de costuri. si mai sunt cateva led-uri lipsa, de exemplu ala care indica lichid insuficient instlatia hidraulica a directiei...bineainteles ca nici senzorul nu exista pe variantele pt romaniaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Felicitari pentru masina , un golan cu gust , pacat ca nu am ajuns sa-l vad inca pe viu , poate la urmatoare intalnire la care o sa vinBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Io zic suspensie+jante+gume cu talon mic.
Castigi stabilitate,si ca bonus aspect placut !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu unu as zice ca prima data sa bagi banutii in stabilitate si dupa aceea in performante parerea mea.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment