Loganul GZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by crististreulea View Post

l-am filmat odata
    nu sa lasat cu bagube materiale, dar mi-a zis ca trece peste mine daca-l public

Vad ca inca mai tii minte ) Na bine, daca vrei poti sa-l publici aici sa vada lumea ce sofer de duminica sunt

@ar55ham: Vei avea ocazia sa vezi cum merge masina sambata asta la Sannicolau, la fel cum voi avea si eu ocazia sa-ti admir opera de pe masina ta.
    sigpic

Comment

• Si daca esti sofer de simbata duminica nui problema noi te iubim jiji
      sigpic

Comment

• Beton pozele !!! Felicitari pentru timp...ca de obicei hotieeeee!!!
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• misto urmatoarea investitie un chimono pt jiji
          sigpic

Comment

• Cei 2 bolizi...face 2 face
            Attached Files
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Asta da poza! Mersi Cristi! Pacat ca aveam pe ea jantele stock si gumele stock ca altfel il provocam
              sigpic

Comment

• Haha ce dur ai fost gigi cu acestea nu mergea sal provoci ?
                sigpic

Comment

• Uite aici ce dur e gigi
                  Attached Files

Comment

• Is cam lasate rotile ))
                    apropo miercuri e sf ghita dai de baut gigi nu ?
                    sigpic

Comment

• O poza si un film de la Rally Sannicolau. M-am straduit si eu cat am putut dar se pare ca de data asta nu a fost destul. Poate data viitoare

Attached Files
                      sigpic

Comment

• Ce fain sta GZBu pe 3 roti ))))

Comment

• Originally posted by mareom View Post
                          O poza si un film de la Rally Sannicolau. M-am straduit si eu cat am putut dar se pare ca de data asta nu a fost destul. Poate data viitoare

Aveai jenti pe 15" in filmulet? Si daca da cu ce dimensiune pe anvelope?

Comment

• Da, aveam jante pe 15. Problema e chiar la dimensiunea gumelor. Eu folosesc talon pe 50 si facand pana pe drum, m-am dat cu 3 gume normale si una (rezerva) mai ingusta si cu talon pe 65. Din cauza asta se ridica masina pe 3 roti in virajele de dreapta si la fel de bine puteam sa pierd controlul in aceste viraje. Din cauza asta in mansa a doua m-am dat cu frana de mana ca sa nu fortez prea tare sa ies afara (vezi Sannicolau anul trecut)
                            sigpic

Comment

• Si totusi miercuri ne vedem la rompetrol ?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google