Loganul GZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai indemanare nu gluma si tupeu; si eu HR, masina buna zic eu si tot nu am tupeu sa fac intoarceri bruste
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Frumoasa masina GZB!
      Si cum fuge...pe autobahn

Comment

• faina masina ... p bune ... incearca sa cauti un eleron gen cum e in poza atasata si o folie mata pe cupola cu tot cu eleron ... sa vezi ce bine da ... .. spor la lucru in continuare
        sigpic
        Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• scuze ca am uitat sa pun poza dar sunt venit de la munca si sunt ff obosit ... ... ) .. scz incaodata
          Attached Files
          sigpic
          Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Daca nu ajuta la nimic, fii sigur ca eleronul acela nu va exista pe masina lui Bigman...
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• frumoasa masina gzb-u si merge beton...sa ai parte de ea
              (\__/)
              (='.'=)
              (")_(")

Comment

• N-am mai intrat de ceva vreme la topicul cu masinuta mea. Intr-adevar se vede ca in ceea ce priveste masinile eu si dsign avem aceeasi gandire. Eleron nu va exista pe masina mea daca nu ma ajuta cu nimic. Mersi oricum tuturor pt pareri si pt sfaturi. Pun si eu cateva poze de la Timtuning show si de la Cluj Street team tuning event, unde am reusit in sfarsit sa sparg seria ghinioanelor si m-am intors acasa cu 3 medalii la proba de indemanare. Mai am o poza si cu masina mea langa a lui Bibi (BBI), dar trebuie sa o primesc de la CRS si o sa o pun aici. Numai bine!
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Felicitari pentru premii ... ar trebui sa pui toba sport inapoi sa faci si un pic de galagie
                  ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by mareom View Post
                    N-am mai intrat de ceva vreme la topicul cu masinuta mea. Intr-adevar se vede ca in ceea ce priveste masinile eu si dsign avem aceeasi gandire. Eleron nu va exista pe masina mea daca nu ma ajuta cu nimic. Mersi oricum tuturor pt pareri si pt sfaturi. Pun si eu cateva poze de la Timtuning show si de la Cluj Street team tuning event, unde am reusit in sfarsit sa sparg seria ghinioanelor si m-am intors acasa cu 3 medalii la proba de indemanare. Mai am o poza si cu masina mea langa a lui Bibi (BBI), dar trebuie sa o primesc de la CRS si o sa o pun aici. Numai bine!
                    ) gigi ... ai luat toate4 diplomele de la CJ
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• frumoasa masina......felicitari pt premii......sa ai bafta de ea si la mai multi km...
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Da chiar, felicitari pt premii! Oricum se vede cine stie.. cunoaste! Au fost f multe masini la proba de indemanare, multe dintre ele chiar tari ca putere cu tractiune spate si chiar tractiune integrala.
                        @Mishu_wrc si eu sunt de aceasi parere, la rally trebuie putina galagie ca altfel parca nu-i aceeasi senzatie, da cel care o conduce stie cel mai bine cum e mai bine .

Comment

• Vazut GZB+sofer pe 16 in oravita, deci l-am obs printre scandurelele de la garduletz (fara sa vreau) in PECO. Frumos pluteste....frumos frumos!
                          Bafta
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• ia uite ce-am gasit eu amu pe tube
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• super ....marfa evolutia....dar cum de e prima cupa??? nu ai mai luat nimic pana acum?? ca am inteles ca filmuletul e din 2009 :-??
                              0.9 tce SL plus

Comment

• bravo mareom chiar merita-i locul 1 dar nici cu 2 nu e rau.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google