Ma gandesc eu ca ar fii de la cauciucuri. Aveai bare de portbagaj sau ceva pe masina?
Loganul GZB
Collapse
X
-
-
Da, si asta ar fii o conditie ca sa atingi viteza maxima, sa fii singur in masina. Poti sa mai incerci si asa, daca tot nu trece de 180, ceva nu e in regula.
Comment
-
Eu singur in masina pe drum drept...nu am reusit sa iau 180,daca te chinui vreo 15-20 km poate,dar unde prinzi atata sosea liberaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
drift? astea sunt powerslide-uri .. drift nu faci cu masina cu tractiune pe fata ... chiar nu va e frica ca va rasurnati cu loganu, la chestii d-astea? macar unii au suspensii sport ..
Comment
-
Ai dreptate cu drift si slide. Nu ai cum sa te rastorni cu Loganu la chestii d-astea decat daca ii faci balans (treci de la un "slide" facut in viteza la altul in directia opusa primului). Oricum sa stii ca suspensia stock se comporta f bine chiar daca nu se poate compara cu una sportsigpic
Comment
Comment