cand se merge la sannicolau??
Loganul GZB
Collapse
X
-
Ce fain urca, sa ai mare noroc de ea mareom
PS: Care ii top speed-ul pana acuma????
OFF-topic: La cat taie alimentarea la un 1,6 16v stock???? La 6000 ca la mpi-uri sau la 6500?? Si catot veni vorba taierii alimentarii la dci-uri la cat???...de doi lei :p
Comment
-
Mersi mult de urare! Am dus odata acul la 205 km/h (am pus si o poza undeva) dar pe atunci inca nu aveam calculatorul montat. Acum cred ca se duce si mai mult dar inca nu am avut unde sa verific. Alimentarea la 16V stock se taie la 6500 rpm si la la fel e la mine chiar si cu calculator, cu toate ca la MPI-uri cu calculator le taie pe la 7000. La dCi-uri nu stiu. Poate te lamureste cineva care are dCi.sigpic
Comment
-
sint curios ce consum ti-a aratat calculatorul de bord
oricum, 0-200 in aprox 50 secunde... impresionant
tre filmat de pe iarba si din interior cind trece golanu cu 200 km/h.
montaj beton si moama ce film tragem , rupem gura tirgului.
@mishu_wrc: neinteresant la cit taie alimentarea la dCi, interesant e ca la 4000 rpm cuplul este maxim, deci nu te agita peste acea valoare. banui ca pe la 4500 taie alimentarea. inca n-am ajuns acolo.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@crististreulea: poti sa vii maine cu mine la Sinicolau pe circuit sa tragem un filmulet? Da-mi un mesaj pe PM daca da sau nu si nr tau de tel ca nu-l am.
@toata lumea: cine vrea sa vina maine pe circuit la Sinicolau? Considerati-o ca pe o intalnire ) . Eu oricum vreau sa ma ducsigpic
Comment
-
Originally posted by mareomDe la 0 la 200 km/h
cred ca te poti face de la egal la egal cu un BMW 320 diesel sau un pasat diesel sau benzina pana in 120CP,tu ai si avantajul ca esti mai usor cu cel putin 100kg fata de ele.
Comment
-
asa ar fi trebuit sa arate inregistrarea. am luat camera de filmat si nu aveam deloc baterie la ea , damn idiot
asta e tot ce am reusit sa filmez . sau aproape tot , prietenii stiu de ce
sorry mareom, data viitoare pomit ca v-a fi muult mai bine ;)
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Bine ca de data asta n-au mai fost vaci sau copii, dar a fost ud pe jos si ai derapat in curbe.
Comment
Comment