Loganul GZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super golanul mareom imi place la nebunie sa-l stapanesti sanatos sa n-ai parte de incidente neplacute bafta loganistilor si salutari din L.C.V.J.;)

Comment

• Bravo...Data viitoare sa faci loganu sa sara cum sare dodgeu asta) baftaa in continuare
      Attached Files

Comment

• Bine Gigiiiiii......felicitari pt locul 1.Ai mers foarte bine.

Unde a disparut toba?

Comment

• sosorynel nu`i da idei )))

mareom felicitari...

ia zi , nu`i bun loganul la toate ? si macadam, si strada si tuning si tot )))
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• bravo jiji! am auzit ca ai ars teflonul de pe tigaile alea de cereicsuri...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• bravo jiji ...
              seba ...corectie ... se zice tzereix de la tzeclase
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mai erau si astea care nu stiu de ce nu au mers din prima ;)
                Attached Files
                sigpic

Comment

• super tare jiji ai inceput cu dreptul, tin-o tot asa felicitari si bafta in continuare.
                  Powered by LSS
                  http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• foarte tare panorama aceea ! .... si restu pozelor is faine ..dar aia imi place cel mai mult ...
                    La etapa banuiesc ca iar ai luat locu 1

Comment

• Multumesc domnu bulan Astept sa vad si eu masina ta pe la intalnirea urmatoare sa-mi spui si mie de unde ai facut rost de masca aia de fata. E spectacol si vreau si eu.

@Loganu: aceasta a fost prima etapa a sezonului si intr-adevar am luat locul 1 spre surprinderea tuturor (mai ales a mea )
                      Last edited by mareom; 2 March 2010, 20:52.
                      sigpic

Comment

• Gigi Viteza, ce sa mai. Buna treaba, succes anul acesta la celelalte competitii.

Abia astept sa fiu copilotul tau la o tura pe circuitul de la Arad. Sa fur un pic de meserie, nu alta.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• locul de copilot deja e ocupat unii stie si de catre cine
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @dsign: s-ar putea sa ne dam fara copilot pe pista dar iti promit ca o sa te dau in afara concursului chiar pe pista daca se poate. Daca nu se poate te dau pe macadamul de langa pista si tot te dau

SI ERA SA UIT SA MENTIONEZ: OMUL CARUIA I SE DATOREAZA REZULTATUL ACESTA ESTE COPILOTUL MEU, CARE IMI DA CATE O PALMA DUPA CAP INAINTE DE FIECARE PROBA SI NU MA LASA SA GRESESC TRASEUL, NIMENI ALTUL DECAT COLEGUL NOSTRU DE FORUM SI PRIETENUL NOSTRU DIN TIMISOARA LAU_SWAT. Multzam baciu Willi !
                            Last edited by mareom; 3 March 2010, 13:15.
                            sigpic

Comment

• Stiam eu ca nu trebuia sa-ti dau pozele inainte sa scriu (c) ReBe in colt, acum n-o sa ma creada nimeni ca-s facute de mine

Felicitari pt rezultatul de la Raliul Martisorului (pt a mia oara), ai reusit, din nou, cu ajutorul meu! Asa ca, din nou, fa bine si multumeste-mi si mie! Ca sa nu mai zic ca imi esti dator vandut pt pozele de mai sus, pt care mi-au inghetat sufletele...

Un mic monstru sub acoperire masinuta asta, ca sa nu mai zic de sofer, care mi-a dat senzatii pe macadam la Parta, nu gluma Acum te asteapta chinuri mari, ti-am zis, trebuie sa faci o blanara din mine Asa ca iti doresc nervi de fier, stii tu cum pot fii femeile astea...
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google