Loganul GZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nice :-)

Originally posted by mareom
    Boris, pacat ca nu ai fost cu noi aseara la Iveco, sa vezi acolo ce-i plac turatiile si mai ales ce timp am scos
    si potera nu o fost ?de v-ati dat in ? dar oricum daca veneau drumu catre rai era deja marcat de tine dupa "dead endu" spre metro
    sigpic

Comment

Originally posted by mareom
      Boris, pacat ca nu ai fost cu noi aseara la Iveco, sa vezi acolo ce-i plac turatiile si mai ales ce timp am scos
      la ce sa vina...5 mil nu ii stau bine in buzunar?
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

recidivistule ;-)

deja ai pus la ciorap banii de amenzi? esti pregatit mereu in caz de nino nino ? ne vedem disear la stadion?
        Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:47.
        sigpic

Comment

clar...gigi o plecat deja sa stranga bani
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Bah nu mai faceti misto de mine ca va tai! Daca ai asa ceva in sange trebuie sa te astepti si la lucruri mai putin placute cum ar fi nemiloasa potera cu amenzile usturatoare . Se mai intampla, ce sa-i faci? Bine ca deocamdata nu am avut probleme cu talonul sau permisul
            sigpic

Comment

intradevar mare om mai e foarte putin si iti ridica potera talon permis si te baga la cushca
              Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:47.
              sigpic

Comment

seara asta am fost oprit chiar in fatza la OMV ala de la judetean de rutiera...veneam pe prima banda...fara centura,cand i-am vazut am semnalizat stanga...catre stadion ...am trecut pe toate benzile..el sa ma opreasca..am pus avariile ,am oprit mi`am pus centura...i-am deschis geamu... talonu si permisu...am dat permisu,talonu nu-l port la mine din motive de securitate ),dat omologare de folii,spus ca nu e valabila...mai ales aia pt fata,uitat la jante,spus ca e prea mari,zis ca le am trecute in carte,vrut dat amenda la mine...milogit nedat amenda,nesuflat in fiola,crezut pe cuvant

Comment

Ieri am schimbat arcurile si sunt incantat de stabilitatea masinii dar mai necesita ceva timp de acomodare ca sa pot sa merg tare cu ea. Oricum inceputul este promitator . Pun niste poze cu masina. Scuze pt calitatea lor, sunt facute in parcare pe ploaie si noaptea. Voi reveni si cu poze mai serioase, facute pe lumina.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

ooo da !
                    de pe ce supernova ai luat jantele ?)

Comment

• misto achizitia...chiar meritai niste arcuri,acum parca sta si masina aia mai asezata

Comment

• daca ne urcam amin2 gigi cum se mai lasa masina ?
                        sigpic

Comment

• io zic ca se mai lasa !

Comment

• mareom nu uita sa iti repozitionezi bucsele pe puntea fata.

Comment

• ia uite ce am eu pentru tine:d. este filmat inainte sa puna noile arcuri si uritele alea de jante :d
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mersi mult de filmulet. E super, mai ales ultimele 3 minute
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google