Logan LSDAA ( Incepator )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan LSDAA ( Incepator )

Salutare all
    sunt la inceput cu loganu dar imi place
    mi`am cumparat un Logan LSDAA 2005 an fab si 2006 an rulat ( e gol in fundul gol )
    berlina 4 usi
    motor 1390 ( 1.4 )
    94.000 km bord
    Albastru metalizat

in fine vreau sa`l fac de invidiat ...

lam luat cu 2100 euro si am mai bagat in el acu 500 euro .. azi i`am cumparat Faruri Angel Eyes Cromati pentru dacia logan
    intrebare ce pot sa pun pe el pana unde il pot duce in conditii normale si omologate ...
    vreau sa`i pun servo , clima si geamuri electrice , ce ar mai merge si daca imi pute`ti arata ceva poze cu loganuri tunate frumos ..
    Multumesc
    Last edited by MariusCros; 12 November 2011, 20:52.

bine ai venit,in primul rand daca poti pune niste poze cu bijuteria,si spor la inbunatatiri.

Comment

maine ii fac si poze si pe luni ii pun si cu Farurile Angel Eyes Cromati abia iam ionizat geamurile
      Last edited by 77sky; 20 May 2013, 11:44.

Comment

Bine ai venit pe forum dar te-a cam luat valu'...

Cu modificati omologate nu pre se pupa nimic... nici farurile tale .

Ca sa ii pui servo si AC te va duce destul si mai bine te orientai cu una la care erau deja in dotare .

Ca masini "tunate" sunt multe pe forum acum nu ramane decat sa alegi un stil anume , care iti place , cracterizeaza etc.

Pune si poze cu masina .
        sigpic

Comment

eu sunt de parere ca ar fi mers mai bine un set de lupe bixenon in locul farurilor angel eyes, poti face ce vrei cu ea, sa pui aer, servo si multe altele, bani sa ai, insa as zice sa te uiti in buzunar mai intai de toate!
          ps: poze cu masina!
          sigpic

Comment

bani... vin si se duc asa imi fac masina calumea sa nu mai aud nici unu aaa ti`ai luat logan cea mai mare greseala ( oxcilam intre bmw 2000 , a4 2000 si logan 2005 ) dar am fost tot timpul pro masina romaneasca .. decat sa`mi eau straina ca sa`i multumesc pe alti ... mai bine logan si sunt eu multumit

vam intrebat de servo ac si geamuri electrice .. pentru ca toti pe care ii stiu au zis ca nu se merita mai bine so las asa si sa trag cat pot pe ea dupa so vand la un p...

apropo ma oprit politia si ... sa legat de ploapele de pe farurii .. ( sa le dai jos ca stopeaza vizibilitatea )
            Last edited by MariusCros; 12 November 2011, 21:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

se merita sa pui de toate, insa si mai bine era daca o cumparai deja cu dotari, pentru ca una e sa fie din fabrica si alta e sa fie pus mai tarziu, deci cum am mai zis se merita, dar ac.ul si servo o sa te coste ceva, cu geamurile electrice scapi putin mai ieftin!
              sigpic

Comment

nicu_rcn na acu daca dadeam de voi mai repede poate imi lu`am lupe bixenon

servo 500 euro + 150 montatul
                Last edited by MariusCros; 12 November 2011, 21:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sincer, cred ca threadul asta nu-si are rostul. hai sa facem toti threduri ca ne-am luat loganuri ar trebui inchis

Comment

de ce sa se inchida omu si-a luat logan si vrea sa modifice ceva nu vad rau in asta.

Comment

Originally posted by geo_ultras View Post
                      sincer, cred ca threadul asta nu-si are rostul. hai sa facem toti threduri ca ne-am luat loganuri ar trebui inchis
                      geo_ultras dc inchis ? nu deschideam discutia daca nu vroiam sa va intreb pe voii toti ce se merita si ce nu se merita sa pui pe un logan ..

ms pr raspunsuri ..

Comment

bine ai venit la my ride pune si tu poze cu masina

Comment

ultima poza este cu farurile pe care leam cumparat sa le montez pe golan

nu am facut mai nimic pe la ea de cand am luat .. de o luna o am .. si nu iam facut decat ionizat geamuri , schimbat placute frana ,schimbat nuca schimbator , ploape pe faruri , cauciucuri iarna noi , cotiera , si la pedale iam pus de aluminiu .
                          luni ( maine ) ma duc in servis cu ea sa`i schimb farurile si discurile fata ,
                          Last edited by 77sky; 20 May 2013, 11:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca e chiar modelul de faruri din poza sunt bunicele (street storm), bine ca nu ai luat mega drive!
                            daca ai bani pune un kit xenon pe faza de drum (scurta)
                            sigpic

Comment

frumoasa masina mai ales culoarea sa o stapanesti sanatos,ai cotiera ca a mea dar a mea e mai ingusta.bafta in continuare la ce ti-ai propus.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google