Logan LSDAA ( Incepator )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut frumoasa masina in afara de geamuri care parca au un aer cocalaresc(parerea mea)
    vad ca ai planuri mari cu ea
    la estetica ai putea incepe cu protbagaj clean bara mcv un difuzor de aer pe spate si poate un badboy aaa si niste jante recomand wolfrace(modele frumoase preturi accesibile)
    per ansamplu place
    ps daca ai pana de inspiratie uita-te tot la my ride la alti sigur gasesti cv pe gustul tau
    Last edited by Teo21Din; 13 November 2011, 20:54.
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

Vreau sa vad o poza cu farurile pe masina
      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

si cu farurile --

ce pot sa va zic despre ele .. cu becurile normale se vede slabut ... problema la ele este ca trebuiesc reglate bine altfel nu vezi nimic .... din 2 servisuri abia mi`au putut regla faza de intalnire ( scurta ) stanga dreapta si faza lunga numai pe farul din dreapta lau putut regla .. trebuie sa mai caut un servis bun sa`mi regleze si faza lunga din stanga ... si da cred ca`i pun un kit xenon pe faza scurta

Originally posted by StapanDegoLan View Post
        salut frumoasa masina in afara de geamuri care parca au un aer cocalaresc(parerea mea)
        vad ca ai planuri mari cu ea
        la estetica ai putea incepe cu protbagaj clean bara mcv un difuzor de aer pe spate si poate un badboy aaa si niste jante recomand wolfrace(modele frumoase preturi accesibile)
        per ansamplu place
        ps daca ai pana de inspiratie uita-te tot la my ride la alti sigur gasesti cv pe gustul tau

salut ... ce pot sa zic de geamuri eu am cerut geamuri sa nu se vada in interior si mam trezit cu astea ... nu prea sar la gatu omului daca numi convine ceva ma duc la altu decat sa ma cert cu omu ....
        multam de sfaturi si da am vazut loganuri superbe pe forumul asta
        Last edited by MariusCros; 18 November 2011, 08:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca e sa ii schimbi nuca de la schimbator, pune pe cea de prestige, vine cel mai bine pe logan
          Logan laureat 1.2

Comment

ai grija cu farurile astea,sunt foarte slab calitative!am avut si eu acelasi model si era sa ia foc firele deci mare mare grija

Comment

primul pas , la aceste faruri ar fii sa schimbi firele, sa pui mai groase si cred ca trebuie si etansate mai bine ca se aburesc in timp.
              sigpic

Comment

cotiera aia iti place????? sincer as schimba-o
                sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

cotiera abia am luato e cam badarana ea dar pana gasesc una mai finuta ramane asta ...
                  acu i`am luat un set de huse la 180 lei tot pe albastru

vreau sa stiu si eu daca se renteaza sa`i schimb motorul as vrea un 1.5 dci sau un 1.6 .... 1.4-le meu e cam puturos e bun dar puturos rau in depasirii .. trebuie sa schimb in treapta 4 ca sa am un sprint bun ... dar mi`a placut de el acu de sarbatori mi`a scos un consum de 5,6

am si o mica problema ma pus draq si iam schimbat placutele de frana si discurile ... si de atunci imi merge putin infranata ( mi`au zis de la servis sa nu ma sperii ca 2 , 3 zile o sa se auda cam urat pana se uzeazaa discurile un pic ,, dar am dejea 2000 km parcusi cu discurile astea nu se mai aude nimic dar imi merge infranata masina
                  Last edited by 77sky; 20 May 2013, 11:43.

Comment

arata bine
                    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

cum bat cu noile faruri bat bine sau trebuie reglate,ca multi la mine in oras se plang de ele.

Comment

bine ai venit la my ride spor la modificari

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
                          cum bat cu noile faruri bat bine sau trebuie reglate,ca multi la mine in oras se plang de ele.

ciao .. bat bine farurile numai le`am reglat eu pe camp .... m`am dus la 3 servisuri din care 1 Lazar servis (dedicat Logan) si le`au reglat ca kk....
                          mam suparat si mam dus seara pe camp le`am reglat eu si acu nu mai am probleme cu ele ...aaa atentie daca face`ti ca mine sa le reclati singuri sa aveti un prieten prin apropriere si dispus sa vina dupa voii ... eu am ramas fara baterie ...
                          aici ma deranjeaza rau de tot te toaca la baterie farurile astea

Originally posted by mvs 90 View Post
                          bine ai venit la my ride spor la modificari
                          multumesc domnu este o placere sa fiu printre voii

ciao .. bat bine farurile numai le`am reglat eu pe camp .... m`am dus la 3 servisuri din care 1 Lazar servis (dedicat Logan) si le`au reglat ca kk....
                          mam suparat si mam dus seara pe camp le`am reglat eu si acu nu mai am probleme cu ele ...aaa atentie daca face`ti ca mine sa le reclati singuri sa aveti un prieten prin apropriere si dispus sa vina dupa voii ... eu am ramas fara baterie ...
                          probleme cu faruriile astea:
                          1 aici ma deranjeaza rau de tot te toaca la baterie farurile astea
                          2 sunt mai slabute ca putere decat cele originale ... sa dau un exemplu daca cu cele originale vedeam la sa zicem 100m in fata pe faza lunga cu astea vad la 75 m
                          3 daca nu sunt etansate bine se aburesc cand este umezeala crescuta ( ploaie ,,,, etc )
                          4 nu`mi merge becul de la faza scurta concomitent cu faza lunga ( cei de la servis au zis ca daca le fac sa mearga asa imi arde blocul de lumini in max 5 km ) din cate stiu eu se pune o dioda sau ceva de genul asta ... cu timpul ii dau eu de cap o sa`i fac un test fac bani sa`mi cumpar blocul de lumini si ii pun dioda daca se arde blocul ma duc si il cumpar daca nu imi fac cadou ceva de banii aia ... am intales ca costa undeva la 600 lei
                          Last edited by MariusCros; 13 January 2012, 17:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google