Brrr , are firma pe el dar nu mai tin minte cum se numeste. Cum este montat? Nu exista loc acolo sa il montezi pentru ca eu NU vreau sa dau capacul acela cu RENAULT jos !!! Asta a fost ideea sa nu dau capacul jos . Oricum si filtrul ei original cu teava aia de plastic imi inchipui ce aer rece baga pe acolo. Da i-am dat filtrul ei jos. Sa il pun la loc si pe al ei ?! Ziceti-mi alta idee de montat !
Dj-14-ham
Collapse
X
-
-
Deci ca sa obti ceva performante trebuie cel mai scurt traseu posibil.....cum lai pus acuma nu e bine (trage si aer cald) mai bine scoti ctia filtrului si il pui direct pe corpu clapetei....si atuncea da.....nush ce logan ai u de iti duce pana la 6.100 de obicei la 5.700 deja trebuie sa schimbi ca intra limitatoru si pierzi timp daminte 6.100 , al meu dupa remapare se duce pana la 6.500 dar nu faci mare lucru daca te duci pana acolo....
Vad ca ii cam dai in gura la masina , nu te frica sa ii dai cu asa un dulap?(sa nu te rastorni?) punei o suspensie sport...merita toti bani...sigpic
Comment
-
Dupa cum vezi si in filmulete la 6100 se plafoneaza nu stiu ce logan ai dus tu pana un 6500 oricum puterea ei maxima este pana in 4100 degeaba o duci pana in 6100 ca nu mai trage. si sincer nu imi este frica . nu te rastorni crede-ma are suspensiile mai joase nu sport dar este destul de lasata de cur . cat despre filtru repet NU vreau sa dau cutia aia de scrie injetion 1.4 jos dupa masina. daca aveti vreo alta idee de amplasare .... daca nu ce ma sfatuiti sa il las pe al ei ?! Oricum loc nu stiu daca am poate decat sa il bag acolo unde era teava de ducea in filtru in rest....
Comment
-
Si care sunt riscurile daca il las montat asa ?! Sa il bag si pe cel dinauntru la loc ?! Sa il pun in jos pe langa baterie ?! Unde este teava aia care duce in filtru ei original ?!
PS : in plus de ce am scris mai sus am cotiera originala si aparatori de noroi si aripioare la aripi sa nu rugineasca ....
LE : dati-mi un thread unde arata cum se monteaza corect filtru sau modele , poze ceva cu filtre montate
multumescLast edited by Shadow; 22 April 2008, 12:38.
Comment
-
Cateva modificari :
am facut prizele de aer argintii si am schimbat nuca de la schimbator !Attached Files
Comment
-
Multumesc mult , am cumparat si niste pleoape dar sunt culoarea gri si trebuie sa cumpar un spray sa le vopsesc alb. recomandati alta culoare ?!
Comment
-
Ms mult se poate de ce nu ? Si la cat am alergat-o sa nu am probleme cu ea eu zic ca e ceva totusi ! I-am pus si niste pleoape o sa pun poze de curand .... momentan ma gandesc la o satie cu subwoofer ceva. cat despre performante nu poti scoate mai multe de 110 CP ! Daca ai pistoanele forjate te ajuta (cum am eu) in rest cip-ul filtrul si evacuarea daca scoti din toate 20 de CP e bine si cu 75 cat are un 1.4 faci 95 si daca iti mai iei si pistoanele forjate te aduce pe la 115 dar atat
Comment
-
Comment