ACM-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ACM-ul

salutare ... m-am gandit sa imi fac si eu thread la "my ride"..sa va prezint Golanu meu...Este modelul Laureate...Noiembrie 2007..
    Modificari aduse:Jante aliaj..Mp3 Sony xplod..pe fata am difuzoare Benzer..vreau sa le schimb cu sony xplod ori cu jbl..pe spate am difuzoare JVC..
    Modificari pe viitor..schimbat afisajul de la kilometraj..leduri albastre in lampa din plafon..becuri albastre pe pozitie ..vopsit consola centrala..sau colantare si multe altele..bani sa avemastept sfaturi pro si contra
    Attached Files

din toate planurile tale decat pozitii albastre as zice sa nu pui. Eu am avut şi era sa raman fara talon. Daca vrei sa schimbi lumina din bord si plafoniera, ia leduri si da o fuga pana la mine!
    sigpic

Comment

Bun venit si sa fie intr-un ceas bun.Pune mai multe poze,cu interiorul,de exemplu.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

asa e daca pui becuri albastre pot sa iti iau talonul ,mai bine punei becuri albe ca sa nu ai treaba cu ei,bafta in continuare.

Comment

pentru pozitii iti recomand leduri smd, culoarea alb "rece", cu alea n.o sa ai probleme cu politia, pentru orice informatie suna.ma!
          sigpic

Comment

D-FENS@ ms.. o sa pun cat de curand

cosmin83@ o sa iti urmez sfatul.ms bafta si tie

nicu_rcn@ ne auzim pe mess...o sa te caut eu
            Last edited by Madi_ACM; 20 November 2011, 12:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Evita boxele Sony de 13 cm, se aud mai prost decat cele originale.Mai bine strangi 150lei si pui sistem Magnat de 16,5 cm la care mai adaugi inele mdf de la dacia shop si atunci o sa vezi diferenta.Eu am avut Sony de 13 cm, dupa Blaupunkt de 13 cm (se auzeau mult mai bine decat cele originale), dupa am avut Magnat de care am fost super incantat.
              Pentru colantare consola vorbeste cu turturel ca are o folie imitatie de carbon care se lipeste/muleaza super.
              Pentru detalii legate de boxe si colantare poti sa studiezi my ride-ul meu ca sa vezi ce am facut, inclusiv leduri in bord.

Last edited by cosmindan; 20 November 2011, 12:35.
              real power..... diesel power by

Comment

imi cer scuze pentru dublupost sunt nou pe aici ..mai am de invatat

cosmindan@ ms de sfat..o sa studiez ce ai facut tu la masina

cosmindan@ cat te-a costat subwooferul si statia?folia 3d de unde ai luato ?si cat ai dat pe ea?ce dimensiuni?
                Last edited by Madi_ACM; 20 November 2011, 14:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

imi plac jantele (primul rand de poze a 2-a)
                  si masina per ansamblu e frumoasa
                  e pe gpl?(ala de pe controla centrala de langa reglarea treptelor de ventilatie e comutator benzina-gaz?)
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

4 ani si aproape 77.000,ai mers nu gluma.Sa te bucuri de ea in continuare!
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by StapanDegoLan View Post
                      e pe gpl?(ala de pe controla centrala de langa reglarea treptelor de ventilatie e comutator benzina-gaz?)
                      da. masina e pe gpl. asa a fost cumparata din fabrica

Originally posted by StapanDegoLan View Post
                      da. masina e pe gpl. asa a fost cumparata din fabrica.da acela e comutatoru

Originally posted by D-FENS View Post
                      4 ani si aproape 77.000,ai mers nu gluma.Sa te bucuri de ea in continuare!
                      asa e..ms..si uh sa te bucuri de a ta
                      Last edited by Madi_ACM; 20 November 2011, 19:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

jantele de aliaj de unde si cu cat leai luat?
                        sigpic

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                          jantele de aliaj de unde si cu cat leai luat?
                          sincer sa fiu nu mai stiu...dar stiu ca am dat 2 milioane pe una

Comment

bun venit ! frumoasa masina , cred ca-i trebuie un polish si ala de pe spate e un tips ? nu prea se intelege din poze , daca e tips scapa de el pentru ca e urat daca e toba ... nu ai ce-i face , daca tie iti place e ok , in rest frumoasa , succes in continuare in tot ce ti-ai propus

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google