ACM-ul
Collapse
X
-
Originally posted by cosmindan View PostTi-am spus Magnat de 16,5 cm.Astea sunt mai proaste decat ce ai stok .Este doar o parere de care te vei convinge doar cand vei auzi cum suna ceva pe 16,5 cm.
Comment
-
Nu recomand siteul be loud deoarece sunt intermediari intre importatori si clientul final.Ei nu tin marfa in stoc ci o cumpara la randul lor de la producatori.Iti spun asta pentru ca am fos la ei si puratu discutii telefonice cu furnizorii, furnizori pe care ii gasesti si tu foarte repede, si de exemplu in Bucuresti firma care importa Magnat este pe Drumul Sarii vis-a-vis de sfatul popular (casa de castorii) sector 6.Inelele de mdf le iei de la daciashop si gata afacera fara sa platesti comisioane care nu se justifica.Decat sa faci ca mine si ca multi altii si sa dai banii pe 2-3 perechi de boxe pe 13 cm si in final sa iei de 16,5 cm, mai bine astepti pana la primavara si pui ceva bun.
Cauta in google alarmservice si mai multe vezi la fata locului.Last edited by cosmindan; 21 November 2011, 23:24.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostNu recomand siteul be loud deoarece sunt intermediari intre importatori si clientul final.Ei nu tin marfa in stoc ci o cumpara la randul lor de la producatori.Iti spun asta pentru ca am fos la ei si puratu discutii telefonice cu furnizorii, furnizori pe care ii gasesti si tu foarte repede, si de exemplu in Bucuresti firma care importa Magnat este pe Drumul Sarii vis-a-vis de sfatul popular (casa de castorii) sector 6.Inelele de mdf le iei de la daciashop si gata afacera fara sa platesti comisioane care nu se justifica.Decat sa faci ca mine si ca multi altii si sa dai banii pe 2-3 perechi de boxe pe 13 cm si in final sa iei de 16,5 cm, mai bine astepti pana la primavara si pui ceva bun.
Cauta in google alarmservice si mai multe vezi la fata locului.
Comment
-
Originally posted by Madi_ACM View Postaha.am inteles.si cat m*ar duce toata treaba?4 difuzoare 16.5+inele mdf?un pret informativ..cu estimatie..?ms mult de sfat
Eu am fost multumit de modelul de Magnat pe care l-am avut, si mai sunt si alti colegi e forum multumiti de acelasi model.Modelul il gasesti tot la mine ma my ride.
Numa bine.
Asteptarea asta te va scuti de tranzactii neplacute cu difuzoare de duzina.Iei o pereche, o montezi , nu iti place , o vinzi, ma pui bani, iei altceva, iar nu este ok si la urma dai un banut si vezi ca ai pierdut 6-7 luni facand teste degeaba.
www price ro/preturi_magnat_edition_216_210557.htm ca sa vezi de unde sa cumperiLast edited by cosmindan; 21 November 2011, 23:41.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by Madi_ACM View Postsi ce imi recomandati sa mai astept si sa cumpar 4 difuzoare magnat de 16.5 cm+inele mdf?
Comment
-
Salut ! In legatura cu boxele ! Daca vrei si ai destul "cascaval" poti opta pentru un Sistem Helix Dark Blue B62c + niste inele de mdf si o amplificare o sa ai un bass destul de super pentru niste boxe. Iar in legatura cu sony sunt printre cei mai prosti in materie de audio auto .
Bft.
Comment
-
gabonz
Originally posted by gabonz View PostSalut ! In legatura cu boxele ! Daca vrei si ai destul "cascaval" poti opta pentru un Sistem Helix Dark Blue B62c + niste inele de mdf si o amplificare o sa ai un bass destul de super pentru niste boxe. Iar in legatura cu sony sunt printre cei mai prosti in materie de audio auto .
Bft.
Originally posted by giowanny View PostSalut! Misto masina. Am si io 2 boxe pe spate ovale magnat, pot sa-ti spun ca sunt super multumit de ele, un vecin ma intreba daca am subwoofer si pe atunci nu aveam.
Originally posted by 93mrs View PostSi eu am 2 boxe magnat pe spate de 13" si se aud super bass puternic!Iti recomand Magnat!
Comment
-
Poi pe be-loud le gasesti la 330lei + 20 lei inele care le poti luat de la colegul nostru sharkky cat mai sunt la oferta , iar cu statia vezi si tu daca ti se pare de ajuns ce impinge playerul , dar te asigur ca nu ai cum sa scoti din boxele astea ce au mai bun decat cu o amplificare . Acu sunt si alte variante cv gen DLS Classic K6 care sunt undeva la 230-250lei . Totul sta in buget ) . Dar eu personal scapam de player si cautam cv pe usb de la alpine sau pionner care sunt si mai fiabile si de calitate . Iar apoi vedeam ce boxe sa'mi iau pt ca e o diferenta enorma de la player la player.
Comment
-
gabonz
Originally posted by gabonz View PostPoi pe be-loud le gasesti la 330lei + 20 lei inele care le poti luat de la colegul nostru sharkky cat mai sunt la oferta , iar cu statia vezi si tu daca ti se pare de ajuns ce impinge playerul , dar te asigur ca nu ai cum sa scoti din boxele astea ce au mai bun decat cu o amplificare . Acu sunt si alte variante cv gen DLS Classic K6 care sunt undeva la 230-250lei . Totul sta in buget ) . Dar eu personal scapam de player si cautam cv pe usb de la alpine sau pionner care sunt si mai fiabile si de calitate . Iar apoi vedeam ce boxe sa'mi iau pt ca e o diferenta enorma de la player la player.
Comment
Comment