ACM-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

gabonz

Originally posted by gabonz View Post
    Sa postezi noile achizitii cand le cumperi ca sunt curios pt ce optezi .
    Bft
    o sa postez..deocamdata nu e cash....bafta si tie

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
      eu m-am carat cu un logan pe gas dar sa sti ca e slabut,cel putin eu unu nu am fost multumit,si in primul rand am auzit ca la 150,000km se duce setul.ce sa iti zic bafta.
      Se duce setul in turatii mari sau cum? Setul meu n-are nimic.

Spor la modificari. Recomand o suspensie sport de inceput.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

care are idee unde gasesc si la ce pret o grila pentru bara fata ph1..ca sa o schimb..ca vreau sa pun plasa.si sa nu o tai pe aia originala..astept preturi si poze daca se poate...ms frumos..imi cer scuze userului nicu_rcn pentru ca ii folosesc poza
        Attached Files

Comment

aia e poza mea
          Treaba e ca exact ce e in poza aia trebuie dat jos pentru a pune grila. Deci n.ai ce face cu alta grila. Daca nu esti lamurit o sa iti arat ce trebuie taiat!
          sigpic

Comment

Salut!! Subwooferu si statia le-am luat separat: subwooferu 220 lei, statia 180 lei ( am prins o oferta acu vreun an) cica scoate 1100 W important e ca duce mai mult decat poate subwooferu meu dar partea proasta e ca montaju si cablurile s-au apropiat de suma achizitiei ) . Jantele 1400 lei, stopurile 500 lei dar mi se pare ca acum sunt mai ieftine. Numai bine!

Comment

am vazut acm.ul azi prin centru
              sigpic

Comment

giowanny

Originally posted by giowanny View Post
                Salut!! Subwooferu si statia le-am luat separat: subwooferu 220 lei, statia 180 lei ( am prins o oferta acu vreun an) cica scoate 1100 W important e ca duce mai mult decat poate subwooferu meu dar partea proasta e ca montaju si cablurile s-au apropiat de suma achizitiei ) . Jantele 1400 lei, stopurile 500 lei dar mi se pare ca acum sunt mai ieftine. Numai bine!
                ms pt informati

Originally posted by nicu_rcn View Post
                am vazut acm.ul azi prin centru
                ..niste cumparaturi..cand intri pe mess un buzz la mine sa explici cum e treaba cu bara
                Last edited by Madi_ACM; 24 November 2011, 20:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cateva poze modificate de useri maestrupiersic si irinel..va multumesc
                  Attached Files

Comment

Misto asa cu capota modificata si grila. Grila am in cap s-o modific si eu

Comment

Originally posted by giowanny View Post
                      Misto asa cu capota modificata si grila. Grila am in cap s-o modific si eu
                      si eu vreau sa o modific

Comment

salut...s-a cam pus prafu pe thread.am si eu o intrebare..daca am cui sau cum ii zike.. pentru agatat remorca pot sa ii pun difuzor pe bara spate?trebuie modificat?astept raspunsuri..
                        Attached Files

Comment

ce parere aveti se merita sa pun pe masina?
                          Attached Files

Comment

Merita! Da-mi un Pm daca vrei sa iti dau niste poze cum arata pe masina. Masina mea este identica cu a ta
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

parerea mea e ca se merita nici nu costa mult si ii schimba aspectul arata mai fain,bafta.

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
                                parerea mea e ca se merita nici nu costa mult si ii schimba aspectul arata mai fain,bafta.
                                ms de sfat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google