ACM-ul
Collapse
X
-
Originally posted by cosmin83 View Posteu m-am carat cu un logan pe gas dar sa sti ca e slabut,cel putin eu unu nu am fost multumit,si in primul rand am auzit ca la 150,000km se duce setul.ce sa iti zic bafta.
Spor la modificari. Recomand o suspensie sport de inceput.
Comment
-
care are idee unde gasesc si la ce pret o grila pentru bara fata ph1..ca sa o schimb..ca vreau sa pun plasa.si sa nu o tai pe aia originala..astept preturi si poze daca se poate...ms frumos..imi cer scuze userului nicu_rcn pentru ca ii folosesc pozaAttached Files
Comment
-
Salut!! Subwooferu si statia le-am luat separat: subwooferu 220 lei, statia 180 lei ( am prins o oferta acu vreun an) cica scoate 1100 W important e ca duce mai mult decat poate subwooferu meu dar partea proasta e ca montaju si cablurile s-au apropiat de suma achizitiei ) . Jantele 1400 lei, stopurile 500 lei dar mi se pare ca acum sunt mai ieftine. Numai bine!
Comment
-
giowanny
Originally posted by giowanny View PostSalut!! Subwooferu si statia le-am luat separat: subwooferu 220 lei, statia 180 lei ( am prins o oferta acu vreun an) cica scoate 1100 W important e ca duce mai mult decat poate subwooferu meu dar partea proasta e ca montaju si cablurile s-au apropiat de suma achizitiei ) . Jantele 1400 lei, stopurile 500 lei dar mi se pare ca acum sunt mai ieftine. Numai bine!
Originally posted by nicu_rcn View Postam vazut acm.ul azi prin centru
Comment
-
cateva poze modificate de useri maestrupiersic si irinel..va multumesc
Comment
-
salut...s-a cam pus prafu pe thread.am si eu o intrebare..daca am cui sau cum ii zike.. pentru agatat remorca pot sa ii pun difuzor pe bara spate?trebuie modificat?astept raspunsuri..Attached Files
Comment
-
Comment
Comment