DCI-ul Meu SMG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e polishata dar o sa urmeze ca are cam multe zgarieturi care se vad mai de aproape. Mi-ar placea un set de faruri cu lupe si garda lasata un pic mai jos.

Comment

merci de compliment, si a ta e la fel ! ! ! Stiam eu ca am ochiul format pentru logan-uri frumoase ! ! ! Respect ! ! !
      sigpic
      The MVP

Comment

Mai sterg si eu praful pe aici. Azi s-au implinit 150 de mii de km (la viteza legala dupa cum se observa ) )
        Attached Files
        Last edited by giowanny; 7 January 2014, 23:52.

Comment

Da frumoada suma !!! Merge nu sta, ca in parcare nu am mai vazut-o !!! Spor la km si fara incidente !!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
          sigpic
          The MVP

Comment

In parcare doar noaptea ). Multumesc la fel si tie!

Comment

Poze proaspete cu vopseaua proaspata. Urmeaza schimbarea oglinzilor si schimbarea pleoapelor care s-au cam matuit. O sa revin cu niste poze mai clare dupa o prima spalare
              Attached Files

Comment

Superba ! Felicitari si sa o pastrezi la fel de frumoasa in continuare Cat te-a ajuns vopsirea ?

Comment

Multumesc. Din fericire niciun ban. Doar cativa ani de plata la casco :d. Avea indeajuns de multe zgarieturi si cel de la casco a acceptat o revopsire completa.

Comment

Dupa prima spalare, niste poze + oglinzile care au sosit si asteapta sa fie montate
                    Attached Files

Comment

Si oglinzile
                      Attached Files

Comment

De ce nu ai facut si portbagajul clean daca tot ai vopsit-o ?
                        Si dupa parerea mea ar arata mai bine cu niste stopuri de origine cu semnal alb, sau alt fel de stopuri, diferite de astea...
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Am avut in cap si portbagajul clean dar pana m-am trezit eu o si vopsisera. De umblat pe la casco si la service s-a ocupat mai mult taicamiu eu stand cam prost cu timpul...iar cu stopurile...mie-mi plac .

Comment

Ce bine a iesit, imi place cum luceste, e acelasi cod de vopsea? Sa ai grija de ea mai mult ca inainte !!! Respect !!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                            sigpic
                            The MVP

Comment

Da, este acelasi cod de vopsea. Eu am grija de ea, am avut si inainte dar deja a aparut o zgarietura pe ea...marti am luat-o, ieri a aparut...e si dezavantajul culorii pe care se vede orice, banuiesc ca sti cum e.
                              Attached Files
                              Last edited by 77sky; 24 March 2014, 23:35.

Comment

Imi place mult ca ai grija de masina. Nu vreau sa te dezamagesc dar piesa aceea e toata coaja de portocala
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google