DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce luceste scarbosenia ). Pune si tu un filmulet cu evacuarea. Of dar tot ca putza lui Azor arata dar oricum e gandita pt motor ( 48 mm )
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• a iesit tare faina masina asa clean pe toate partile sper ca pe viitor sa nu mai ai probleme de nici un fel cu ea
      sigpic

Comment

• Originally posted by Christnacht View Post
        evacuarea. Of dar tot ca putza lui Azor arata
        La-s frate Cristi ca ne gandim la o solutie si se rezolva aspectul noncomercial.
        Timpul le rezolva pe toate.
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

• eram obosit ... acuma am recitit ce prostii am debitat ..

Cic-ule de parca tu ai o toba mai faina...

Alexe daca stai sa te uiti bine la ea cand bate soarele se vad mici diferente ( adica de vopsea sau cum a umplut cu kit ) ? Nu vreau sa fiu rau ...dar stii ca si mie imi plac lucrurile facute cu seriozitate

Comment

• multumesc;

cand masina a fost vopsita integral, am rugat baiatu sa-midea 2 straturi de lac, tocmai pentru faptul ca eu fac des polish-uri, fapt pentru care are o tenta de coaja de portocala, lucru care dispare la polish zilele astea, daca citeai mai sus, am zis ca nu e gata.

cristi, azorel ... stiu, dar decat sa pun un tips de buci sa rugineasca dupa 2 sapt ... mai bine las asa
            sigpicMy ride

Comment

• poze pe seara cu lampile de la numar 12 bucati piranha superflux alb

multumesc celui care a ... donat ... ce-a dea 2-a lampa
              Attached Files
              sigpicMy ride

Comment

• ce de lumini...se vede frumos bv
                AdY_JmL_2015

Comment

• ba frate....unde draq iti tii ma telefonu ala? mai bine il arunci sa mor io...il tii degeaba...te-am sunat de mai aveam putin si mi se termina bateria...tine-l naibii legat de gat...

frumoase luminile...sa le stapanesti sanatos ;)

Comment

• dormeam, cum m-am trezit, aveam 18 apeluri, jumate de la tine, l-am sunat pe george imediat dupaia, vorbim pe net
                    sigpicMy ride

Comment

• ufff.. ce-mi place bravo
                      sigpic

Comment

• Cel mai cochet din LC Constanta sincer .

p.s. Loganule eu n-am facut nicio comparatie cu masina mea, daca am facut te rog sa postezi. Cand sa invii si tu iar ti ai luat BAN ? Ce naiba ai mai facut ?
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• multumesc cicu, inseamna mult pt mine

ca tot nu prea aveam frane, inca un upgrade

ebc green dp21337 (punto 1.8i 16v) + etrieri ate (van in popor) + 1l lichid frana ferodo
                          Attached Files
                          sigpicMy ride

Comment

• maestre ...cat te-a dus afacerea ( placute + etrieri) ? neaparat tre sa fac si eu aceasta mutare...
                            Felicitari ptr achizitie!
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                              dormeam, cum m-am trezit, aveam 18 apeluri, jumate de la tine, l-am sunat pe george imediat dupaia, vorbim pe net
                              minte n am sunat pe nimeni, e complet vinovat cat despre masina, termin o ca vin in inspectie..sa vad ce mai adaug si eu
                              sigpic

Comment

• cu placere hefe...cik multumesc celui care a donat ) ai naibii donatori )).... crek ma combin si eu la 2 lampi la numar :-? si ca sa zic si aici...frumoasa masina, felicitari pentru ce ai facut pana acum. vba lu cicu...esti cel mai cochet
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google