DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ELITÍST, -Ă, elitişti, -ste, adj. De elită; care favorizează elita. – Din fr. élitiste, engl. elitist.

da movu

asa, scuze, bautura
    sigpic

Comment

• bine ma geo ))) chiar vroiam sa il mascaresc si eu cu dex online ...take that mofo >
      sigpic

Comment

• haha funny man ...

stati on topic ca va luati fluturasi galbeni si rosii
        intra ba pe net
        sigpicMy ride

Comment

• ady tata vezi ca faci spam degeaba...stim stim..sa le stapanim sanatosi)
          sigpic

Comment

• azi GAMu' a primit izolatie pe toate usile cu "chestie cu bitum si folie de aluminiu" usile mai grele si sunetu mult mai frumos
            dupa o curatare a plamanului motorului meu, am simtit si nevoia de niste "cumparaturi" pe strada principala din costinesti..frumos mai suna toba aia, vreau si io
            si poza spion:
            Attached Files
            sigpic

Comment

• 3 pachete de material (4 foi bitum-aluminiu + burete cu celule deschise + burete cu celule inchise + spuma pu + spuma de parchet)

sunetu frumos? curgea sange din urechi

ala nu era plamanu ... era corpu si mpp ) in fine

cum a fost liniuta aia? )
              Attached Files
              Last edited by DeLuXe; 27 September 2010, 21:35.
              sigpicMy ride

Comment

• prea TARE pentru mine sunetu...da foarte incitant..ai discoteca inauntru )
                se infige albastreala da io s multumit de polizoru meu :P si nu stiu despre ce vorbesti, am mers regulamentar, tu pe o banda, eu pe alta pe un drum cu o singura banda pe sens..care e problema?

prea TARE pentru mine sunetu...da foarte incitant..ai discoteca inauntru )
                se infige albastreala da io s multumit de polizoru meu :P si nu stiu despre ce vorbesti, am mers regulamentar, tu pe o banda, eu pe alta pe un drum cu o singura banda pe sens..care e problema?
                Last edited by - Geo -; 27 September 2010, 21:33. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Hai ca imi place cum va tiganiti masinile, cu mult bun gust . O sa trec si eu pe la voi intr-o zi cand mai faceti una alta pe la masini nu de alta dar vreau sa va mai vad mutrele ca mi e dor de voi ))
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• CIC-ule eu zic sa fugi de ei...tare, cat mai tare. Astia nu sunt sanatosi la cap, modifica prea mult masinile alea si ma enerveaza ca nu reusesc si eu :P
                    sigpic

Comment

• multumim de apreciere yrman
                      sigpic

Comment

• astazi au fost achizitionate:

4 bujii ngk iridium - sorantech

una bucata bara stabilizatoare pentru amortizoare stresate - cgk-shop

poze dupa finisaje si montaje

pana atunci ... dupa o mica plimbare prin tara un cauciuc a cedat nervos si a facut bum... drept dovada gumele de tractor au ajuns pe masina

poza cu bara clean si portbagaju cu o mica adaugare

ps: se poarta asa ceva mai nou la opel?
                        Attached Files
                        sigpicMy ride

Comment

• oune poze cu stii tu ce, ca te dau in vileag
                          sigpic

Comment

• Frumoasa mandra n-am ce zice . Cu prima ocazie o sa vin si eu sa mai modific si eu cate ceva pe la Zambilica daca o sa ma primiti . In primul rand vreau antifonare .
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Nu stiai ca mai nou alea-s capace la Opel? Exista si la VW asa ceva, am vazut unul fara capace, avea tablele in 5 spite, ciudat rau).
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• am rezolvat si cu putza lui azorel (poza mijloc)

63 x 0.2
                                Attached Files
                                Last edited by DeLuXe; 1 October 2010, 15:40.
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google