DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu as merge pe un gri putin mai fumuriu si buzele polisate!!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• argintiu fumuriu a fost si barfa pe aici pe la ct ... dar buza polishata ... nu stiu ... nu prea da polishu si cromu la mine pe masina

deci pana acum avem:

1. argintiu fumuriu
      2. alb (ce parere aveti?)
      sigpicMy ride

Comment

• parerea mea ca e va da f bine! masina ta nu e "da" curse , ptr a folosi jante albe..
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• culoarea gri sobolan .. ti-am zis ..si ti-o mai repet

Comment

• bre jokere, nu e vorba da curse sau nu, e vorba ce da mai bine

un vt cu culoarea de prim plan in momentul asta si cum da pe masina (poza este cu masina lui alin ain) nu sunt aceleasi jantele dar sunt aproape identice

io as merge si pe un argintiu deschis ... nu ceva flashy, ceva gen argintiul de prestige platin ca in poza 2
            Attached Files
            Last edited by DeLuXe; 7 November 2010, 16:33.
            sigpicMy ride

Comment

• Frumoase jantele am zis si o mai zic eu nu vad alta culoare la jante decat alb (acum depinde si de culoarea masinii si stilul abordat) bafta!!!
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• decizia e in mainile tale Fiecare are dreptul la o parere Atasez o poza ...
                Attached Files
                Last edited by Thejock3r; 7 November 2010, 16:49.
                sigpic

Comment

• tot artec sunt, ca stiu ca artec echipeaza porche de fabrica

arata bine, nu am ce zice, o sa iau in considerare si ideea ta, dar ... intrebarea e ... cine imi face buza asa?
                  sigpicMy ride

Comment

• A cui au fost jantele?

Eu zic ceva cu aerograf pe buza
                    sigpic

Comment

• stii ce ti-am zis pe mess

Comment

• gafaie netul de meseriasi care pot polisa buze Iti dau 2 numere pe pm.. e aceeasi persoana. Suna si verifica
                        sigpic

Comment

• Deluxe, ti-am mai zis eu tie, cu putina dibacie o polishezi si acasa . Dar na, acum faci ce crezi ca e mai bine
                          sigpic

Comment

• e interesant ce a zis jokeru da nu te vad cu crom ) ori gri de care am vorbit, ori alb..depinde cat de discret vrei sa fie
                            sigpic

Comment

• chiar arata bine rau jantele puse de jokero.....ar da frumos pe a ta...cu buza polishata

Comment

• frumoase jante ;)
                                bafta
                                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google