DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce J au? am vazut aseara niste jante identice la service-ul unde imi vopsesc motorul si erau incredibil de late 9j cred .

Comment

• Bai, dar mai sucite de atat nici ca puteai face pozele alea... Iti trimit chitanta de la Fastum Gel, ca mi-a intepenit gatul
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by B-53-SDP View Post
        Bravo domnu sa le stapanesti sanatos tevile si tobele si sa le incingi cu placere acolo pe zona rosie a turometrului.
        nu o sa le incinga ca nu merge des in zona rosie...catalizatoru si poate intermediara stoc o sa fie puse la loc..e prea mult pentru noi, nu suntem genu pentru evacuari din astea...jantele sunt 7j, artec, vin in echipare stoc pe porsche..poate alea pe care le ai vazut tu silviu chiar erau 9j
        sigpic

Comment

• Fa ma poze cum trebuie! Ne suparam! Nici macar nu vad ce e nou la jante
          sigpic

Comment

• Ati imbatranit ma, nu va mai place zgomotul...
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Ba imi place, am si zis, pentru boys night out e super, dar pentru plimbare cu neamuri ... cam multa galagie. Acum dupa 2 zile, pot sa zic ca a mai taccut putin. Catu il pun la loc, restu raman asa.
              sigpicMy ride

Comment

• Alex imi place tare mult cum se aude . Ah de abia astept maine si la mine aoleu ). Maine o testez de o gaseste turbu
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Altii dau cat afara, tu il pui. Nesanatos om....
                  sigpic

Comment

• de ce sa`l pui inapoi ?
                    vezi ca e posibil sa faca mai infundat si mai urat.

Comment

• Inainte fa si tu un filmulet sa auzim si noi si urca-l pe youtube.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Jos cu catu'. Eu de abia astept sa il dau jos pe al meu.
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• Tu citesti inainte sa postezi? Abia astepti sa ce? sa dai catu la dizel jos sa ce? ) succese

Pentru mine e foarte foarte tare. Urla alarmele peste tot ...

Voi ce ziceti, intermediara stock sau cat la loc?
                          Last edited by DeLuXe; 11 February 2011, 18:18.
                          sigpicMy ride

Comment

• parerea mea de amator e sa pui intermediara stock.

Comment

• daca e s o iei logic intermediara si finala si sigur scapi de sunet..da tinand cont ca ai zis ca ramane finala, intermediara originala mai degraba..da tre sa shuntesti sonda-bine, nu ca ar fi asta mare greutate...eu zic ca ambele si catu si intermediara ca daca pastrezi toba oricum ramane un sunet grav...cred totusi ca deja e destul de evident ca n are nici un rost sa te iei dupa parerile altora
                              a avut mare dreptate florin cand a zis ca o sa fie cicu innebunit dupa sunet...da io presimt ca o sa i treaca dupa cateva luni si doar cu toba aia borla ))
                              sigpic

Comment

• Daca o luam termodinamic, daca pun catu, tace ... parerea mea.
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google