upgrade la frane ... EBC greenstuff ceramic & kevlar
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
upgrade la electric-aprindere -> schimbat bujiile dupa 21000km cu ngk iridium 1 am cumparat-o 3 am primit cadou ) (probabil credea ca am matiz)
fise dublu ecranate bosch 214 ron
inca in lucru admisia si anume:
modificat traseu admisie + izolat noua teava cu un burete termic cu o foaie de aluminiu anti uv,banda de fibra de sticla, powertape si un scotch de aluminiu(merci seba de idee)
urmeaza a izola capacul de insonorizare in acelsi mod daca nu agsesc altul mai bun
nu ma intrebati de filtru c anu ma intereseaza momentan nici k&n nici nimic ... nu prea pare a se meritaLast edited by DeLuXe; 3 April 2009, 22:59.sigpicMy ride
Comment
-
cu izolatia ... cu noua plafoniera ... cu noua plafoniera inventata din portbagaj ,,, cu noul bord cu tot ... can pun mana pe camera maine sau poimaine ... facem update si la poze
uitasem sa zic de insonorizare portiere fata spate si polita ... pasla de 8mm in 2 si 3(anumite locuri)straturi + burete (spuma) 3mm ce nu retine apa in 7 8 pana la 15 straturisigpicMy ride
Comment
-
Salutare, franele mai scartaie? Cat au costat placutele, sunt universale sau numai pentru Logan? Multumesc.
Comment
-
deloc ... scartaie 5 min cand sunt reci dupa care isi dau drumul ...
franarea este net superioare in conditiile astea ... logan club constanga poate confirma distanta de franare la 70km\h/uscat
urmeaza discurile dar mai pe tarziu
daca sunt doritori ... m-am anuntat deja ... astept pmsigpicMy ride
Comment
-
Multumesc, azi mi-am luat si eu. O sa le montez cand o sa am etrieri de diesel si discuri ca lumea sa fac toata treaba ok nu sa le pun pe discuri pline ca e cam aiurea.
Comment
-
-
Cred ca si pe pline e misto dar vreau sa fac o chestie ca lumea, nu ma grabesc deloc si acum franeaza bine, si sunt convins ca se poate si mai bine, mult mai bine.
Comment
-
Comment
-
astazi a venit randul suspensiei ...
timp total 3 ore de lucru ...
sper sa va placa ...sigpicMy ride
Comment
Comment