If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ai facut ceva imbunatatiri masinii si vad ca numai de bun gust si calitate si in special in siguranta ai investit.
Imi plac placutele de frana si arcurile...felicitari si sa ne zici cum e cu arcurile acuma...diferenta fata de stock...daca esti multumit,etc?
momentan ma obijnuiesc cu masina ... sa nu decolez cu ea ... sa incep sa o simt iar ... ca acum cam topaie pietrele la rinichi
primele impresii ... la demaraj ... nu se mai lasa pe spate si pleaca mai bine, centrul de greutate ramanand pe rotile din fata, la franare la fel ... stabilitate evident mai buna
cat despre frane ... top calitate! perechea perfecta cu etrierele lucas
Imi place foarte mult cu e, are stil .
Cum tziai facut stopurile nu o sa aiprobleme cu politia sau la ITP ?
Si se poate numai dak ai semnalizarile albe nu galbene ?
eu stiam cai loganu prost dar sa-ti mucegaiasca suspensiile si franele , nu am mai pomenit bine se stie ca aici la ct e umezeala mai mare , dar chiar asa
Bravo mai nea Alex , felicitari pentru achizitie, si sunt convins ca ti-ai luat una din pietrele de pe inima .
Si ce zici mah din casa cu degetele aaa?
Sincer nu credeam ca doar din arcuri ii poti schimba aspectul masini. Dar acum.... veni, vidi....... Ca sa nu zic de performante .
What's next man?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment