Misto aia cu 2 lampi la nr imi place cum a iesit la tine....mai am o lampa acasa, poate ma ajuti si pe mine sa fac upgrade-ul
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
multumesc frumos, iata si 2 gume de iarna pirelli winter 195 65 15
supercar, facem facem ;)sigpicMy ride
Comment
-
ieri am pus si franele ...
lichidu de la ferodo
placutele dp21337 ebc greenstuff
etrieri ate (van in popor)
+ aerisit ... nu pot sa zic decat ca sunt foarte multumit ... ceva mai bine ca etrierii de mcv, tinand cont ca placutele sunt noi, discurile aproape noi ... asteptam cativa km pana se aseaza placutelesigpicMy ride
Comment
-
in cadrul GAM-ului s au efectuat schimbari
pentru moment un teaser ..rezultatu finit vi l arata proprietarusigpic
Comment
-
dupa un drum de ~2000km prin tara, la intrare in oras o coaja de pe dreapta spate a bubuit si m-am vazut pe tarla ... drept dovada s-a trecut pe gumele de iarna mai devreme decat s-ar fi dorit
poze cu 2 farurisigpicMy ride
Comment
-
au iesit bine farurile ! ... sunt cele de fabrica ... da-mi si mie niste detalii cum ati facut
Comment
-
ale mele da, si au iesit foarte foarte greu ... cam 2 ore 3 basici 3 taieturi si vanatai fara numar ... la alea china ... doar am tras si s-au desfacut )
in principiu ... surubelnita foarte lata, eu am folosit un spaclu foarte ascutit si pistol cu aer cald rabdare, si mult tupeu si sange rece
ps. cand te apuci, daca vezi ca nu iese, sa te scuturi prin buzunare sa vezi daca ai bani de altu, inainte sa incepi sa tragisigpicMy ride
Comment
-
si eu am desfacut unu dala turcesc ! ...am tras de sticla si a iesit )
cred ca o sa merg la dezmembrari sa iau unu "original" ... cu "Fheon" merge sa le desfac?
Comment
Comment