DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Misto aia cu 2 lampi la nr imi place cum a iesit la tine....mai am o lampa acasa, poate ma ajuti si pe mine sa fac upgrade-ul

Comment

• multumesc frumos, iata si 2 gume de iarna pirelli winter 195 65 15

supercar, facem facem ;)
      Attached Files
      sigpicMy ride

Comment

• cat ai dat pe ele?
        AdY_JmL_2015

Comment

• Interesanta chestia cu 2 lampi la numar da bine si de clean nu mai zic

Comment

• Urata masina mai ai

Da-mi mie cauciucurile alea imi mai trebuie 2 bucati si mie sa fac setul

Ce-mi plac portierele :|
            sigpic

Comment

• ieri am pus si franele ...

lichidu de la ferodo
              placutele dp21337 ebc greenstuff
              etrieri ate (van in popor)

+ aerisit ... nu pot sa zic decat ca sunt foarte multumit ... ceva mai bine ca etrierii de mcv, tinand cont ca placutele sunt noi, discurile aproape noi ... asteptam cativa km pana se aseaza placutele
              sigpicMy ride

Comment

• in cadrul GAM-ului s au efectuat schimbari
                pentru moment un teaser ..rezultatu finit vi l arata proprietaru
                Attached Files
                sigpic

Comment

• alta data, mai sunt lucruri de facut
                  sigpicMy ride

Comment

• lupe ?

sau nu te pasioneaza?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• nu prea ... lupele au avantaje, dar cu banii aia fac altceva
                      sigpicMy ride

Comment

• spoken like a true believer )
                        sigpic

Comment

• dupa un drum de ~2000km prin tara, la intrare in oras o coaja de pe dreapta spate a bubuit si m-am vazut pe tarla ... drept dovada s-a trecut pe gumele de iarna mai devreme decat s-ar fi dorit

poze cu 2 faruri
                          Attached Files
                          sigpicMy ride

Comment

• au iesit bine farurile ! ... sunt cele de fabrica ... da-mi si mie niste detalii cum ati facut
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ale mele da, si au iesit foarte foarte greu ... cam 2 ore 3 basici 3 taieturi si vanatai fara numar ... la alea china ... doar am tras si s-au desfacut )

in principiu ... surubelnita foarte lata, eu am folosit un spaclu foarte ascutit si pistol cu aer cald rabdare, si mult tupeu si sange rece
                              ps. cand te apuci, daca vezi ca nu iese, sa te scuturi prin buzunare sa vezi daca ai bani de altu, inainte sa incepi sa tragi
                              sigpicMy ride

Comment

• si eu am desfacut unu dala turcesc ! ...am tras de sticla si a iesit )

cred ca o sa merg la dezmembrari sa iau unu "original" ... cu "Fheon" merge sa le desfac?
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google