DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E altceva acum dintr-o putza s-a transformat intr-o ..... )). Numai bine " Stresule "
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• difuzoru unde a zburat ?

Comment

• n a vopsit mah toata masina? l a dat jos, e la pastrare :p
        sigpic

Comment

• I-am zis eu ceva cu difuzorul ala dar ii este lene sa mai munceasca ). Daca e ti-l cumpar eu si ma ajutati si pe mine sa pun in practica ideea . Dau si o naveta de bere. Sa te aud Petrolhead 1
          Last edited by Christnacht; 2 October 2010, 11:41.

Comment

• stiu ca a vopsit-o ...dar de ce nu l-a pus la loc .. ca parca ii sedea bine lui...sau cine stie ce ii mai trece prin capu ala

Comment

• Te salut, in primul rand ai o masina foarte faina ... Felicitari !!!

Second, cum e cu bara stabilizatoare acum ? Poti detalia un pic ....

Mersi fain si mult succes!
              Last edited by Eu4yas; 2 October 2010, 12:29.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Eventual pune o poza cu bara stabilizatoare sa o vedem si noi.

Comment

• montajul a fost azi, poze au facut spectatorii, sa ii asteptam

multumesc frumos baietii
                  sigpicMy ride

Comment

• e cam mucegaita bara aia, unde ai tinut-o?
                    sigpic

Comment

• spectatori n au fost, ca toata lumea a muncit..pentru asta, nu vezi poze :P
                      sigpic

Comment

• bine treaca de la mine
                        dupa cum se zvoneste de ceva vreme pe aici, s a montat bara de rigidizare, cu niste modificari la proiect si s a mai lucrat la niste chestii minore de estetica
                        poza si cu toba aia tiganita care suna incredibil de frumos cu prima ocazie fac si eu
                        multumesc si eu pentru munca la alba mea
                        impresii de la cei care au testat-o, eu nu am apucat inca
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• multumesc si eu lui yrman pt gazduire in santier acolo precum si asistenta oferita impreuna cu ingineru geo

plasticul de pe bara spate nu o sa mai apara nici intr-un fel nici in altul pentru ca masina se vrea a fi cat mai putin tiganita

cu bara stabilizatoare ... putin am mers azi, dar parca am mai pus un set de arcuri, parca nu mai subvireaza, e greu de spus din 40 km dar se observa mai bine lejeritatea cu care fuge spatele

multumesc tuturor pt gandurile bune
                          sigpicMy ride

Comment

• aa da... acuma am obs ca ai facut si clean la bara spate..inteleg de ce nu mai pui difuzoru de aer....

ma baieti eu sunt asa putin invidios pe voi...taceti si faceti .. deja lumea devine indivioasa pe voi , asa ca mine ... da-va dracu de simpatici

Comment

• Deci cu cat dai difuzorul ala ?. Hai ca de acum incolo ma alatur echipei cand e vb de stricat . Sa auzim numai de bine

Comment

• intrebare de 10 pct ... il primiti ? ..

difuzoru e cel din plastic nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google