ce J au? am vazut aseara niste jante identice la service-ul unde imi vopsesc motorul si erau incredibil de late 9j cred .
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
Bai, dar mai sucite de atat nici ca puteai face pozele alea... Iti trimit chitanta de la Fastum Gel, ca mi-a intepenit gatul
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostBravo domnu sa le stapanesti sanatos tevile si tobele si sa le incingi cu placere acolo pe zona rosie a turometrului.sigpic
Comment
-
-
Alex imi place tare mult cum se aude . Ah de abia astept maine si la mine aoleu ). Maine o testez de o gaseste turbuFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Jos cu catu'. Eu de abia astept sa il dau jos pe al meu.
Comment
-
-
daca e s o iei logic intermediara si finala si sigur scapi de sunet..da tinand cont ca ai zis ca ramane finala, intermediara originala mai degraba..da tre sa shuntesti sonda-bine, nu ca ar fi asta mare greutate...eu zic ca ambele si catu si intermediara ca daca pastrezi toba oricum ramane un sunet grav...cred totusi ca deja e destul de evident ca n are nici un rost sa te iei dupa parerile altora
a avut mare dreptate florin cand a zis ca o sa fie cicu innebunit dupa sunet...da io presimt ca o sa i treaca dupa cateva luni si doar cu toba aia borla ))sigpic
Comment
Comment