DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cati cai au rezultat de pe urma modificarilor?

Comment

• habar nu am ... cert e ca merge mai frumos, din cate au zis altii ... dar ma prinzi la intalnire si ma intrebi
      sigpicMy ride

Comment

• cati km e garantat si e bun sau foarte bun
        drive with speed than you die fast

Comment

• mai bun ca asta eu zic motul gear ... e garantat 115000 km din ce scrie pe el acum nu stiu ...
          sigpicMy ride

Comment

• oglinzi de mcv 300 ron de la stresu ... la ora 4 am vorbit cu el la ora 4 a 2-a zi le aveam deja pe masina ... recomand

iata si niste poze ...
            Attached Files
            sigpicMy ride

Comment

• Acuma pot zice ca ai un " Prestige "

Comment

• felicitari pentru arcuri si oglinzi!
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• sarumana tuturor
                  sigpicMy ride

Comment

• alex nimic nou?

Comment

• ba da ... dupa o perioada mai nefasta din punct de vedere medical

noutati:

un set de cauciucuri de iarna GT RADIAL CHAMPIRO WT+ 185/65/15 88T sunt pt M+S

un difuzor fibra negru mat putin mai altfel bara spate

o noua vitrina de bord ... cealalta era crapata si zgariata ... nu ma intrebati cum ... nu stiu

am vopsit polita in negru si refacut izolatia fonica pentru cele 2 ovale spl dynamics

2 butoane cu impuls unul original de cateva luni, unul de la adiss

un nou cablu de ambreiaj ... celalald a cedat nervos ... si asta cred ca il urmeaza dupa 3 zile pe calalalt ... ori nu a fost bine ori nu e uns ... dar haraie ingrozitor ... sugestii?

noua lumina: plafoniera mare in portbagaj leduri albe + cea ooriginala
                      leduri albe in butoane
                      am reusit sa inventez si lumina alba la comanda de climatizare

parasolar negru mat nou putin mai lat de o palma la mijloc si una jumate la stalpi

am dat bara fata jos si am prins-o in suruburi de armatura pentru a sta lipita de far dupa sugestia lui darkside

urmeaza zilele astea cand apar prietenii in ct sa ma ajute izolatie plafon cu mult aluminiu si fonomin ca nu mai suport caldura si podeaua

~ poze saptamana asta cand termin de pus tot la loc
                      Last edited by DeLuXe; 26 July 2009, 01:29.
                      sigpicMy ride

Comment

• Cat ai dat pe cauciucurile de iarna si daca ai timp pune si cateva poze cu ele ca si eu trebe sa ma pregatesc pentru iarna ca jante de talba am cumparat ms!

Comment

• poze? ??? ?
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• iti fac eu poze azi la intalnire )

Comment

• am masina demontata nu pot nici sa o scot din parcare dar merci de oferta
                              sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                                am reusit sa inventez si lumina alba la comanda de climatizare
                                hehe, ofticate , eu cam de o luna jumate am lumini albe la climatizare hai ofticate ca ai inventat roata

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google