DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma refer ca mi-am facut singur manevra si am inventat dintr-un led de pozitie acea inventie inventatoare de roata
    sigpicMy ride

Comment

• hai acum nu te supara nu fi trist... nu plange ca te vede bobe trist si te lasa restantier
      mai vino pe la intalniri chitra ce esti...

sigpic

Comment

• glumeam, la bobe am luat 9 la geometrie analitica si diferentiala si 7 la algebra liniara dar acolo era doar asistent ... la matematici mai greu sa ma lase;

nu am putut sa vin ca am fost foarte bolnav ... dar promit ca dupa ce termin masina vin

masina intra in service pentru vopsit diverse ... nici un accident doar asa ... in vizita
        sigpicMy ride

Comment

• alexe ce mai mesteresti pe la masina ?

Comment

• o sa vezi duminica viitoare

luni intra la service

maine e zi de demontat usi
            sigpicMy ride

Comment

• gata masina vopsit capota portbagaj si aripa spate dreapta ... zgarieturi si o ultima saptamana de fara fransiza

pozele

a mai ramas de pus difuzorul

am vopsit si polita de la difuzoare
              Attached Files
              sigpicMy ride

Comment

• Salut,Frumoasa masinuta,dar incearca si pune poze facute ziua,vrea sa vad cum da vopsita toata intr-o singura culoare.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• Ingrijita masinuta,imi place.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Arata bine mai ales modificarile aduse cat te-a costat sa le vopsesti?

Comment

• o sa ramaneti uimiti ... copsit capota, portbagaj si aripa dreapta spate 17 mil ... da ... 17 mil ... la unul din cele mai scumpe service din constanta (binenteles pe omniasig)

si restu ... protectii aripi, oglinzi, manere usi, bandouri ... moca

am rezolvat si cu ambreiaju ... era placa de presiune ... am cumparat un ambreiaj sachs semi-sport ... unii zic ca e greu sa mergi cu el dar asta e ... vom vedea ... si dupa 2 ore m-au sunat de la VC sa ma duc sa-mi schimbe placa de presiune si rulmentul ... masina fiind in garantie ... si m-am gasit cu 2 kituri noi )

multumesc de laude ... ceva idei imi dati? sau ceva comentarii mai rautacioase sa invat ceva?
                      sigpicMy ride

Comment

• frumos Deluxe , chiar imi place cum au iesit fetele de usi.
                        succes in continuare.

Comment

• nenea e super goanga aia mica .....tot asa ... probabil ca urmeaza niste jenti

Comment

• f frumoasa masina, astept sa vad pozele facute pe timp de zi
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• frumos asteptam pozele cu difuzoru
                              zimi si mie unde ai vopsit piesele interioare ca vreau si eu si ce pret mar ajunge pe mine ms
                              drive with speed than you die fast

Comment

• Foarte frumos. Bravo! Tot stau si ma intreb oare in ce directie am fi ajuns fara inspiratie si idei de pe Logan Club?
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google