DeLuXe CT 61 GAM'u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• parasolarul ala e tot farmecul... :P
    sigpic

Comment

• haha ) de voie de nevoie a ajuns stickerul ala acolo ), 15 insi erati in juru meu filmati mirati si faceati poze cum isi pune deluxe sticker ) parca era un fenoment astrologic ce il vezi odata in viata )
      sigpicMy ride

Comment

• asa se intampla cand e lumea invidioasa

Comment

• hai ma ca da bine rosu ala )

Comment

• upgrade de la sport la ... mai sport )

h&r

upgrade de la table la jante(muultumuri cui se multumeste)

izolatie fonica podea, 4 straturi cu burete cu celule inchise, merita toti banii
            izolatie fonica usi, pe langa zecile de straturi de burete cu celule inchise deja existent, burete dens de 2 cm grosime
            izolatie fonica portbagaj 2 cm burete tot portobagajul

poze de la distractie

prezenta:

ca sa fie clar, ala cu breton de fernando de la caransebes nu is eu ) covrigatu e gaby

mecanicu in salopeta ,,cu mainile curate" catalin diselache

marius vmg era pe undeva sub masina, cazuse cricu pe el si avea vanatai la mana

plv ... si el pe acolo

eu avem probleme tehnice cu pantalonii

ps: mama lui de imbus, si mama lui de torx ... mi-au mancat ficatii
            Attached Files
            Last edited by DeLuXe; 22 April 2010, 22:38.
            sigpicMy ride

Comment

• mai deluxe...si cu arcurile vechi ce faci?
              sigpic

Comment

• nu va faceti griji, sunt inca viu ca sa zic impresiile mele despre arcuri...jmecherie cu "jm". mie unu mi-au placut.am fost cu domnul alex in testari prin mamaia si spre ovidiu: se aseaza mai bine pe asfalt masina, ruliul aproape a disparut, pe scurt multe multe plusuri, isi merita fiecare eurocent si despre antifonare numai lucruri bune. de abia astept sa imi iau si eu material sa ma apuc la mine deluxe sa traiesti tata si cand mi-oi lua si eu arculetze de la pix sa pun pe golan facem cu schimbu, tu te bagi sub masina sa scapam cricu pe tn
                sigpic

Comment

• O bun bun H&R . Cum sunt fata de cele vechi ? Sa le zapacesti sanatos pe serpentine Numai bine
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• arcurile vechi le-a pus in cutie la pastrare stai fara griji
                    sigpic

Comment

• nu stiu la ce te referi...foarte bine..om strangator
                      sigpic

Comment

• era mai bn daca faceai pozele din lateral cu jentile puse...se vedea si mai bn ...cred ca in curand o sa aveti masini cu 5cm garda la sol ...oricum...e arata bn pe masina...sa imi spui si mie de treaba cu buretele de antifonare...bafta in continuare la urmatoarele up-grade-uri

Comment

• poate cu 5 cm in minus garda la sol
                          sigpic

Comment

• cum e cu buretele? se simte diferenta de antifonare?
                            sigpic

Comment

• da, se simte bine bine, yrman, te dau o tura duminica ca stiu ca iti place hai si tu cu tranteala

razvan, nu am pus jantele, de-aia te-am rugat sa te uiti de prezoane

multumesc tuturor, urmeaza sa termin cu audio, sper
                              sigpicMy ride

Comment

• si acum ca nu s-a mai postat de mult pe aici, hai sa ne laudam iti sade bine cu jantele, sa le stapanesti sanatos !! si cu etrierii astia jmecheri cu "jm"
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google